vaili komentáře u knih
Přidávám se k většině první část nic skvělého...druhá část byla o dost poutavější a nakonec jsem si i nečekaně pobrečela :) což se mi nestává často :)
Fajn čtení na jedno odpoledne....celkově moc o ničem, ale přesně to co člověk(ženského pohlaví)) někdy potřebuje vzít do ruky :)
Tady čtu....sentimentální, plné sexu a bez příběhu, ale to je přesně to co aspoň občas si potřebuji přečíst...když toho máte v práci hodně a potřebujete vypnout mozek je to skvělý relax. Uznávám bastard byl vášnivější tahle je vtipnější, ale pořád pro mě dobrá :)
Já nevím proč nám autorka předloží neschopného přítele a nakonec se z něj vyklube téměř dokonalý manžel jinak docela dobré i vtipné :)
Mno dalo by se říci, že dost o ničem, ale pro mě to bylo fajn vrátit se zpátky na pár hodin do sedmnácti let :) jsou samozřejmě mnohem propracovanější..třeba polibek pro Annu, ale i tak za mě dobrý :)
Vážně dobrá a zajímavá kniha...jen jsem se občas ztrácela v přirovnáních bylo jich trochu moc.. jinak bych dala plný počet :)
Sáhla jsem po ní náhodou..neznám autorku :) a musím říct, že výborná kniha mě opravdu bavila pro netypické chování hrdinky :)
První půlka dobrá, ale ta další část neustále se rodící děti, u kterých jsem si vždy přečetla váhu a výšku.. vážně nechápu proč :)) navíc jsem se začala dost ztrácet v tech všech jménech kamarádek a dětí :) autorka čtenáře zahlcuje naprosto nepodstatnými informace v tak útloučké knížce :) jsem i fanda jógy, ale za tu druhou část knihy nelze dát víc :)
Musí říct, že knížka je napsaná opravdu reálně a zábavně..hodně příběhů, které se na konci protnou mě opravdu bavily :)
Tak toto byl asi zatím nejlepší díl jsem byla našponovaná od začátku do konce už tam hlavní téma nebyly ty pošahané kanadské žertíky :)
Hmm tak už se mi ta série, tak nelíbí.. :)) už to dopadlo jako slaďárna největšího kalibru :) myslím, že Noru si už nepůjčím..škoda že L. Howard nemá tolik knih myslím, že romantika se dá napsat mnohem lépe..
První část dobrý...druhá část když Viky pořizuje, kavárnu, manžela, psa a dítě.....děs děs otřes.. takové sladké cinty jsem dlouho nečetla :) (za ty srážím jednu*) v tu chvíli jsem se styděla, že knihu držím v ruce...a třetí část super nečekaný konec pro mě hodně dobrý a aspoň trochu vzrůšo :)
No tak jsem si říkala, že docela dobré, ale ona tam zase musí naprat ty vdavky a hned rovnu dvoje najednou ach jo :)
V porovnání se svatebním kvartetem o dost lepší..jen ty dedukce při nacházení klíčů pěkné pitomé... nebo nemám dost velkou představivost :))
Pro mě nečekaně dobré čekala jsem typickou romanci, kterou možná nedočtu...už kvůli obálce, ale je to "netypická romance" :)) samozřejmě jen díky chování a dialogu hrdinů, ale docela mě i pobavila což se u těchto knih stává málokdy :)
Tak tady jsem dala o * navíc, ale jen a jen kvůli Malcolmovi, protože ten mi sedl nejvíc :) a konec nebyl tak mooc sladký :)
Stále stejné nápad dobrý, proč ne si přečíst sem tam nějakou oddechovku, ale trošku přepísknuté s těmi okamžitými a vždy rychlými zásnubami...proč hned rovnou svatby..to je na hlavu :)
No moje míra pro romantiku přetekla, takže kdyby trochu ubrala líbilo se mi víc...sérii dočítám protože jsem ji načala a nemám ráda nedočtené série :)
No co dodat ... promyšlený má RM děj dobře...žádný slaďák to není, napětí a trocha romantiky nikdy neškodí :))