VČJKR komentáře u knih
Krátká, jednoduchá, ale i poučná knížka. Nic psychicky náročného (což je možná i škoda, téma je to velice zajímavé), ideální na pláž :)
Podrobnější recenze zde: http://alittlepieceofbooks.blogspot.com/2015/02/recenze-seznam-mych-prani.html
Má Kingovská premiéra. A možná i derniéra... Spisovatel s obrovským talentem a taky obrovskou úchylností. Někdy si říkám, jestli to myslel vážně, nebo si ze čtenářů jen dělal srandu. A ještě dovětek, že to bylo podle skutečné události? Od teď se bojím normálních kolemjdoucích!!!
Mé další názory (ty dobré jsou tam taky!) na tuto knihu v mé recenzi zde: http://alittlepieceofbooks.blogspot.com/2015/01/recenze-pan-mercedes-s-king.html
Potom, co si zvyknete na ten prazvláštní styl psaní, kdy se v každěm odstavci píše o úplně něčem jiném, musíte dospět k názoru, že ta knížka není až tak špatná... Dokonce není vůbec špatná!
Hezké. Předvídatelné, ale jestli jdete spíše po uměleckém popisu (který byl skvělý) či po dílech emancipovaných žen, je tato kniha ideální.
Král Lávra, Tyrolské eligie a Křest sv. Vladimíra - nezapomenutelné!
Upřímně, docela zklamání. Od posledního případu Hercula Poirota jsem čekala mnohem víc...