ve.rena komentáře u knih
Pěkná kniha, která popisuje jak George postupoval ke své slávě. Ke knize je dvd - krátký dokument o jeho životě.
Též se mě líbil, poprvé jsem ho viděla ve filmu 9 a půl týdne.
Koupili jsme si Husky psíka, tak jsem sáhla po této příručce. Plno zajímavých postřehů, jak se vypořádat s povahou tohoto plemene.
Moc se mi líbila myšlenka vyřešit případy z minulosti. A divila jsem se, že ta žena mohla přežít. Styl psaní byl skvělý a určitě si přečtu další díly tohoto autora. Též jsem viděla zfilmováno a nemělo to chybu. Kdo má rád krimi, určitě doporučuji.
Opět strhující příběh, až děsivý. Čtu od autora tyto knihy vždy se zadrženým dechem.
První díl tohoto autora mě fakt dostal. Takže ho dávám do oblíbených a jdu na další díl.
Další díl Dallasové mě velice bavil. Vždy se těším na ten její břitký humor, i když v tomto díle toho moc nebylo.
Zase příběh velice strhující, akorát už bych chtěla aby se Eva posunula s Roarkem někam dál. Třeba konečně měla mimčo, i když se toho obává, ale Roark ji dokáže přesvědčit. Nehledě, že by to mělo zase jiný pohled.
Tenhle díl jsem četla v angličtině a pak v češtině, trochu se to rozcházelo v některých pasážích, ale budiž, pro českého čtenáře by to zřejmě bylo složitější co se týče angl. projevu. Mají tak vše odlišné, že nakonec to v podstatě je v pořádku. A co se týče Jacka víc se mi líbí díly kdy jen tak jde kamkoliv a narazí na nějaký problém a nedá mu to a musí se do toho zaplést a vyřešit. Je prostě svůj....kdežto tady byl do toho natlačen.
Další díl Reachera co se mi moc líbil. Jeho vyšetřování je vždy o krok dopředu před zločinci, myslí mu to, spoléhá na své instinkty. Je to super série, těším se na další díly.
Všechny díly o Evě Dallasové jsou skvělé. Od prvního dílu mě dostalo její vyšetřování, seznámení s Rourkem až po společné cestě životem, nádhera.