George Michael - Všemi zbožňovaný bouřlivý velikán popu přehled

George Michael - Všemi zbožňovaný bouřlivý velikán popu
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392653/bmid_george-michael-vsemi-zboznovany-bou-O6z-392653.jpg 5 10 10

Knihy z edice Ikony vzdávají hold zesnulým osobnostem moderní hudební scény, jejichž životní a umělecká dráha je představena pomocí poutavých textů ve formě reportáže, množství fotografií i krátkého dokumentu na přiloženém DVD. George Michael je zcela právem považován za jednoho z nejúspěšnějších britských umělců v historii populární hudby. Prodal přes 100 milionů nahrávek a získal si nesmírně širokou základnu fanoušků po celém světě. Jeho skon mezi nimi vyvolal vlnu smutku po milovaném zpěvákovi, jehož hudba znovu vystřelila na přední příčky hitparád. V edici Ikony za pomoci faktů i fotografií vyprávíme jeho působivý životní příběh. Publikace obsahuje černobílé a barevné fotografie, diskografie + DVD video - Got to Have Faith.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize George Michael - Všemi zbožňovaný bouřlivý velikán popu. Přihlašte se a napište ho.

ve.rena
03.09.2020 5 z 5

Pěkná kniha, která popisuje jak George postupoval ke své slávě. Ke knize je dvd - krátký dokument o jeho životě.

cleopatra11
13.05.2020

Velmi pěkná kniha, bylo hezké se vrátit při čtení zase zpátky do 90tek. Kniha je doplněna moc hezkými fotografiemi ze zpěvákova života, jak soukromého, tak hudebního.

Kniha George Michael - Všemi zbožňovaný bouřlivý velikán popu v seznamech