veronika1751 komentáře u knih
Velmi nekvalitní kniha. Prezentace vlastních, nikterak silných názorů. Silně nedoporučuji. Nachytala jsem se na super nadpis.
Píšete, že se vydává od roku 1960. Já mam ovšem tuto kuchařku opravdu starou, vydanou v roce 1953. Obsahuje opravdu nadčasové recepty. Pokud by měl někdo zájem je k mání.
Mám k tomuto tu dobovou knihu na prodej, kdyby někoho zajímalo. Je opravdu impozantní.
Perfektní knížka. Ani jsem nevnímala. že je to vlastně učebnice a četla to jako fascinující příběh.
Velmi příjemná, přínosná knížka. Líbí se mi, že je česká a určená českým ženám. Knihy o osobním rozvoji, kdy vám má radit něco nějaký američan, který žije v jiném prostředí mi jsou k ničemu.
Funkční praktická kniha plná nadčasových i retro vzorů a praktik.
Tvz. Buzer-lístek praktikovat sice nebudu, ale kniha se mi moc libila a nečetla jsem jí marně.
V knize není žádná převratná informace, ale super rozpis toho co-kam ... dá se k tomu stále vracet ... jedna z mála knih, kterou neprodám dál, ale uchovám.
Krásně ilustrovaná kniha českých národních písní napříč dějinami. Vydání z roku 1926. Kus historie.
Přečteno za jedne den ... poutavé...
Kniha skoro za 400 Kč a tak nudná, že jsem jí ani celou nedočetla. Tak dobré myšlenky tak špatně podávat... snad i já bych to napsala lépe
Tak chytlava kniha, ze jsem ji precetla snad za 3 dny. Super!!!