veronika9143

Strašně nerada, ale tahle kniha mě nijak moc nezaujala a je asi první knihou kterou jsem nedočetla do konce. Možná je to věkem a kdybych jí četla v patnácti tak mám jinej názor kdo ví. A proto ji také nebudu hodnotit hvězdami, pouze slovně. Tak za prvé kniha má hezký obal to je bez debat, za druhé se mi velmi lehce četla a otáčela jsem stránky jednu za druhou ( do tý doby než jsem teda zjistila že mě opravdu ale opravdu nebaví) za třetí: někdy jsem nevěděla kdo vlastně vypráví a musela jsem se soustředit což považuju za mínus hlavně pokud je kniha určená mladým čtenářům. A za čtvtý bych se asi měla omluvit kamarádce co mi knihu pujčila, protože jí se zdála hezká, ale jak se řiká co člověk to názor.....

Mě se trilogie líbila, a asi bych ji dala tak 4,5 hvězdy. Každou knihu jsem okomentovala zvlášť, ale jako celek bych řekla že nejslabší byla prostřední kniha Elita. Knížky se dobře čtou všechny tři jsem přečetla za 5 dní což je při práci a s dětmi na mě fakt výkon :-D Určitě si přečtu i pokračování a doufám, že tam bude víc romantiky a míň nedorozumění.

Poslední díl byl pro mě nejlepší. Sice jsem teda čekala trochu více romantiky, ale i přes to se tam hodně přihodilo a změnilo. A proto se těším na další dvě knížky co mají vyjít jako pokračování snad budou ještě o něco lepší.

Nemůžu si pomoct, ale to je prostě Romantický Hunger games :-D Jinak se kniha čte velmi rychle a dobře. Je to doopravdy pohádka pro dívky, číst jí před 15 lety tak jí dám 10 bodů z deseti. Ale i přes to všechno bych ji každému doporučila jako oddychovou četbu. A jsem sama zvědavá jak to bude pokračovat dál.

Krásná knížka pro malé děti, čteme s dcerou každý večer jeden příběh, nejsou dlouhé tak 4-5 stránek a moc hezké vyprávění o dvou skřítkách. Kniha je i hezky ilustrovaná. Mohu jenom doporučit určitě koupíme i další Medovníčkovy knihy.

Tuto trilogii jsem dostala jako vánoční dárek. Sama bych si ji nekoupila, když jsem si přečetla recenze.
Jenže po přečtení jsem musela upravit svůj názor. Ano první díl je podobný jako Padesát odstínů - bohatý David x chudá a naivní Elle. Vložené texty ze zápisníku stejně jako maily v odstínech. Začátek byl pro mě trochu matoucí než jsem pochopila jak to autorka myslela a tento díl byl zbytečně dlouhý, takže se nedivím že mnoho lidí tohle všechno odradilo.
Proto mě velmi mile překvapil díl druhý, nevím jestli tady autorka konečně začala psát a přestala se snažit napodobovat, ale musím uznat že to bylo napínavý a dobře se mi to četlo a dokonce jsem se těšila na třetí díl.
Tam se sice všechno vysvětlilo, ale už mě to tolik nezaujalo hlavně když z Elle udělala hvězdu.
Kdybych to měla celé schrnout tak by stačili dva díly. Jinak námět a myšlenka toho všeho byla dobrá i zápletka dvou bratrů - super. Ale měla to psát sama o sobě a ne jako odpověď na Padesát odstínů.
Dávám tři hvězdičky stejně jako u odstínů myslím že je to srovnatelné.....

Moc hezká knížka.Řeháčková prostě umí psát pro dívky :-D