veronna komentáře u knih
Za mě průměrná kniha, která neurazí, ale ani nijak moc nenadchne. Mohla být kratší. U mě se na konci wau efekt nekonal.
Pro mě velké zklamání. U čtení jsem se nudila, kniha mě vůbec nebavila. Autorka má spoustu mnohem lepších knih.
Jediné, co mě zaujalo, byla obálka. Kniha se vlekla, musela jsem se nutit, abych četla dál. Kdybych se nechtěla dozvědět, kdo byl vrah, dávno bych ji odložila. Za mě velké zklamání.
Za mě nic moc. Ani tato druhá kniha od autorky mě nenadchla. Četla se sice lépe než kniha Vždycky je to manžel, ale čekala jsem víc.
Kniha se mi četla velmi dobře, ale chvílemi mi jsem měla pocit, že už jsem jí četla... A to proto, že velmi připomínala knihu Poslední paní Parrishová.
Čekala jsem více, za mě průměrný thriller s předvídatelným koncem.
Tahle kniha se mi líbila o dost víc než předchozí díl. Čtivé.
Po předchozích dvou knihách, které jsem od autora četla a které se mi moc líbily, jsem se na tuto knihu těšila. Musela jsem se do čtení nutit, přečetla jsem 60 stran a potom knihu odložila.
Kniha mi připomínala styl Agathy Christie. Četla se svižně, konec mě překvapil a potěšena jsem byla posledním odstavcem. Za mě průměrná kniha, která neurazí.
Na knihu jsem se těšila a nakonec jsem byla zklamana. Dej se neuveritelne tahl...