veronna veronna komentáře u knih

Lži, dokud můžeš Lži, dokud můžeš Mary Kubica

Za mě průměrná kniha, která neurazí, ale ani nijak moc nenadchne. Mohla být kratší. U mě se na konci wau efekt nekonal.

25.01.2020 3 z 5

Hra na nikdy Hra na nikdy Jeffery Deaver

Kniha se mi moc líbila, těším se na pokračování.

31.12.2019 4 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Pro mě velké zklamání. U čtení jsem se nudila, kniha mě vůbec nebavila. Autorka má spoustu mnohem lepších knih.

26.12.2019 2 z 5

Malé sladké lži Malé sladké lži Caz Frear

Jediné, co mě zaujalo, byla obálka. Kniha se vlekla, musela jsem se nutit, abych četla dál. Kdybych se nechtěla dozvědět, kdo byl vrah, dávno bych ji odložila. Za mě velké zklamání.

13.10.2019 1 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Za mě nic moc. Ani tato druhá kniha od autorky mě nenadchla. Četla se sice lépe než kniha Vždycky je to manžel, ale čekala jsem víc.

01.10.2019 3 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Kniha se mi četla velmi dobře, ale chvílemi mi jsem měla pocit, že už jsem jí četla... A to proto, že velmi připomínala knihu Poslední paní Parrishová.

26.07.2024 4 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Čekala jsem více, za mě průměrný thriller s předvídatelným koncem.

03.01.2021 3 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Simon Booker

Tahle kniha se mi líbila o dost víc než předchozí díl. Čtivé.

03.10.2020 4 z 5

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Po předchozích dvou knihách, které jsem od autora četla a které se mi moc líbily, jsem se na tuto knihu těšila. Musela jsem se do čtení nutit, přečetla jsem 60 stran a potom knihu odložila.

21.10.2019 1 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Kniha mi připomínala styl Agathy Christie. Četla se svižně, konec mě překvapil a potěšena jsem byla posledním odstavcem. Za mě průměrná kniha, která neurazí.

18.10.2019 3 z 5

Vždycky je to manžel Vždycky je to manžel Michele Campbell

Na knihu jsem se těšila a nakonec jsem byla zklamana. Dej se neuveritelne tahl...

14.09.2019 2 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Průměr, nenadchne ani neurazí.

25.07.2024 3 z 5