vitez21 komentáře u knih
Kniha se velmi dobře čte - stejně jako další díla od tohoto autora. Bohužel ne vše se dá označit za úplně věrohodné........spoustu faktů jsem se snažil ověřit na internetu a našel jsem jen pramálo shod. I jako fikce je ovšem kniha čtivá.
Většina z nás má pana Peterku zafixovaného jako humorem nadaného a mentálně silného člověka, tato kniha nám ho přibližuje také jako velice citlivého a duchovně založeného člověka, kterému sláva rozhodně nestoupla nijak do hlavy. Mám Vás rád pane Peterko a děkuji za vše, čím jste mě obohatil.
Ano pro mně jsou v současné ČR dva skvělí komentátoři - tím druhým je Robert Záruba. A ten první - Jaromír Bosák, jehož kniha mně neskutečně bavila a přečetl jsem ji celou najednou.
Veděl jsem, že existuje stejnojmenný film ze sedmdesátých let, který jsem nikdy neviděl. A než jsem ho shlédl, tak jsem si přečetl samozřejmě knihu pana Kinga. Rozhodně lze říci, že mistr King napsal spoustu lepších a zajímavějších knih než je právě Carrie, přesto se jedná o ne úplně špatný start jeho spisovatelské kariéry.