Vitner komentáře u knih
Kniha které se musí dát ze začátku šance a po zdlouhavém a ufňukaném začátku se kniha rozjede a děj vás dokonale vtáhne! :-) Vřele doporučuji.
Docela dobrá kniha ale nějak jsem nepochopila úvahy Blaiřiny matky která otce sice milovala ale on nebyl polovinu roku doma! A zůstat s někým kvůli zabezpečení z ohledu peněžitého? Sakra opravdu hezká kniha ale ta mamka je na pěst! :-)
Jé, pocta prvního komentáře. :-)
Kniha podle mě úžasná a určitě se k ní za horkých letních dnů ráda vrátím. :-)
Kniha mě nebavila tak jako první díl ale určitě doporučuji přečíst a určitě se těším na zakončení této trilogie. :-)
Knížka mě vůbec nezaujala a dočetla jsem jí s nechutí a modlila se aby už skončila. Jediné co mě zaujalo byl divný vztah s měňavcem Asherem. :-( prostě jsem zklamaná
Kniha mě ani moc nezaujala. Dočetla jsem jí jen abych se dozvěděla jak to zkončilo. Námět je určitě super ale autorka píše strašně nezáživným stylem. S touto knihou nejsem spokojená a ani jí rozhodně nebudu někomu doporučovat. :-(
Všechny knihy od autorky je čtou ,,Jedním dechem" na to že je tato trilogie autorčina prvotina je strašně dobře napsaná a příběh je velmi zajímavý. Zombici jsou už docela ohrané téma a na motivy zombies už máme asi tak miliardu filmů, seriálů a samozřejmě knih ale tyto knihy jsou v něčem originální. Ať už je to ,,zimní spánek" zombies až po imunitu jednoho z hrdinů.
Jinak kniha je čtivá, srozumitelně napsaná a určitě bych jí doporučila všem čtenárům dystopie i nečtenářům kteří se do podobné knihy chtějí pustit.
Sluníčkový den :-)