vlad77sk vlad77sk komentáře u knih

Zásadní změna Zásadní změna Michael Atamanov

az po 10 diel proste zatial zabava a chut na dalsie pokracovania,najlepsie na tom je ze ak by vydavaly 2-3 diely za rok tak ziaden problem ale nehnevajte sa na ma,isiel som do neofiko prekladov.1 diel za rok je proste malo ak uz taketo knihy vysly pred 2 az 3 rokmi

15.09.2023

Válka Válka Dmitrij Rus

Neprezradim vlastne nic a ani to nebude spoiler DUFAM..Ultimatum je o nieco lepsi ale max 2 hviezdy

24.01.2022 4 z 5

Válka Válka Dmitrij Rus

Ako o ideologii neviem nic ked citam niiiiielen ruskych autorov tak kazdy spisovatel propaguje svoju vlast takze asi tak ale inak suhlas tento diel je uplna diera.Inak vcera som docital od pana Dmitrija Kadet a mozem povedat.Pecka

03.12.2021 4 z 5

Válka Válka Dmitrij Rus

Takto napisem to co si myslim a som ochotny o tom aj diskutovat....D(.Kniha ako taka nie je zla Asmodeus ma sklamal a s nekromantami som to takto necakal...Ku knihe a celkovo k fragmentu ak vyde skor neoficialna verzia beriem.,Nebudem cca 1 rok cakat na dalsi diel.Nebudem tu propagovat stranky kde uz je napr disgardium az po 8 diel v cz alebo ohybaci reality a tie si inac aj kupim proste pecka.K tejto knihe ako uz pisal Marcel zbytocne rostahane.Kniha kupena v alze kto ma zaujem

26.11.2021 4 z 5

Inferno Inferno Dmitrij Rus

nemam pred sebou 1 diel ale kto si urcite pameta tak ked gleb vstupoval da sa povedat do temnej ligi tak dostal spravu ze ma najst ostatnich a bol tam ak si spravne pametam podpis mistr...Coz my pripada ze autor na to bud zabudol alebo popripade sa este uvidi..Dalsia vec lichovia mu vraveli ze sa este uvidia.

17.03.2021 5 z 5

Hledání těla Hledání těla Michael Atamanov

pred cca pol hod som to docital.Pecka to je to slovo co ma napada...Skoda ze je to pesledny diel ale koniec dobry vsetko dobre.Inac co ma prekvapilo ze tam nebol nejaky rozhovor s ostatnimi upirmy,len forma listov.

10.12.2020

Bitevní mág Bitevní mág Peter A. Flannery

Nie je to zle ...Dnes som si ju kupil ,som v polovicke a furt cakam že hlavní hrdina sa nejako dostane k drakovi.Čo sa stalo no praveze nic.Zajtra docitam

28.07.2020

Vincent Vincent Ana-Marija Posavec

Kniha precitana s radostou a smutkom

23.07.2020 5 z 5

Letopisy dračích jezdců Letopisy dračích jezdců Nicole Conway

Táto kniha ma uprimne prekvapila,kde je další diel,chcem chcem.....A skor by som povedal že je to aj pre dospelých.Chcem tým povedat že hned na zaciatku je tam myslienka ktorej sa držím skoro celý život.Kazdy tvor by si mal uzivat života a ak ma nechce pocuvat tak co urezem mu kridla alebo labky na nohách.To sa bohuzial vo svete deje.V dalsej casti ocakavam že hlavní hrdina nejak dokáže aby si aj ostatní jazdci vážili svojich drakovi.

23.07.2020 5 z 5

Herní tester Herní tester Michael Atamanov

Musím dodat aby som pravdu povedal nie že som sklamany ale dost ma sklamalo ze spisovatel nepoužívá ruské mena

01.07.2020 5 z 5

Herní tester Herní tester Michael Atamanov

Po serii od pana atamanova som ani neočakával nič ineho ako kvalitu a prianie ma nesklamalo takže s ocakavanim a radostou cakam na druhý diel.

01.07.2020 5 z 5

Vyhlídka na věčnost Vyhlídka na věčnost Jiří Kulhánek

Tuto knihu zboznujem za tych pár rokov co ju mám som si ju precital niekolkokrat.Humor a akcia.Ak by bolo pokracovanie hned kupa.Zaujimalo by ma co sa stane s upírmi a druhou rasou ked zomru.Dalej či sa nas hlavny hrdina premeni na upíra aby mohol zostat s Karolínou popripade či mu jeho schopnosti predlzia vek.

16.06.2020

Drak Jeho Veličenstva Drak Jeho Veličenstva Naomi Novik

cakal som nieco na urovni 15 rocnich ale ouha prijemne prekvapenie a radost citat a na konci som toho vlez do zadku admirala fakt ale fakt nemal rad.

26.02.2020 5 z 5

Císař v exilu Císař v exilu Jan Kotouč

nechcem zhadzovat ostatnich je to len moj osobny nazor je dobre ze existuju kniznice normalne by som si to mozno kupil v antiqariate za 50kc.Dovod-priblizim 1.diel v podstate zistujeme ako postava teda daniel vlastne skoro nic nevie aj ked ma skoro najnovisu inplantaciu v cisarstve a vzdy mu pomaha niekto iny.Jedine co ma potesilo bolo znicenie brany.Pred rokom som si bol nieco kupit v knihkupectve fantasya.Myslim ze to bola seria hraju abych zil,Pecka seria.No a v tej dobe tam bol aj pan kotouc,chvilku som sa s nim rozpraval a siel som prec.Vysvetloval my ze jeho nova seria bude o novom asi vesmire,nepametam si to presne a nove dobrodrustva proste klasika.Tak som sa ho spital ako to bude z hlavnou postavou no proste ci sa bude dalej vyvijat a rozsirovat svoje moznosti v buducnosti .Odpoved ziadna.2 diel precital som asi cca 50 stran a vratenie knihy do police k ostatnim kniham.Kniznica.Prem na ako citatela je dolezite aby som sa mohol sustredit na hlavny dej a mal aj radost z hlavnej postavy.Teda daniela a ono nic.Cakal som ze aspon bude skusat svoje nove moznosti ako byvali hrac a ejha ono nic.Jedna hviezdicka

10.02.2020 1 z 5

Hra bez pravidel Hra bez pravidel Michael Atamanov

Tesim sa na dalsie pribehy knihy od tohto skveleho spisovatela,Na strankach od fantom printu su uz nejake naznaky.Takze okamzita kupa

30.01.2020

Armáda Armáda Miroslav Žamboch

Ak by cena bola 100kc tak pohoda ale spisovatela ktory uz nema napady a tazi iba z predchadzajucich dielov urcite nepodporim.Priklad posledny diel bakly zbytocne vyhodene peniaze a nasledne som knihu predal za 100kc na inzerat.Bakly akopostava sama o sebe nie je zla ale to co urobil pan zamboch v poslednom diely viac akopolovica knihy bola len o tej veci.Takze bud pockam na kniznicu alebo si ju o par mesiacov stiahnem.

23.01.2020

Dluh Dluh Dmitrij Rus

zdravim citam to uz asi po 3 krat,pecka a kedze do dalsej casti je este par mesiacov zaujimalo by ma co si myslite teda ake teorie by mohly byt v 4 diely.1.Stretne sa gleb s lichmi teda ked si pametate v 1 diely mu vraveli ze sa este stretnu..2.V inferne najde dalsich spojencov alebo nie popripade budu tam este dalsi draci...Bude vojna s cinskym klastrom.3.Ako to dopadne s lahvickami od upirov.4.Prebudi krala baziliskov a dodatocne si ho podmani....Coz by som bol osobne rad a hlavne ako to dopadne s tim smradom travorom,osobne v reale urezat ruky alebo nohy potom digitalizovat nasledne predat pavucej bohyni.Zasluzeny trest...TOZ asi vsechno co ma napada no teda to inferno moze prekvapit.

07.11.2019 5 z 5

Hra bez pravidel Hra bez pravidel Michael Atamanov

Nemam co dodat kupene v 13/05 a precitane v 18/55 kniha mozem povedat perfektna mohlo tam byt viac rozhovorov s cizakama ale ako sa vravi nemozem mat vsetko.Kupu nelutujem.

20.09.2019 5 z 5

Nová smlouva Nová smlouva Michael Atamanov

4 hod a tato skvela kniha bola precitana s usmevom a nadsenim,prosim ak by niekto vedel o niecom podobnom bol by som rad ak sa o to podeli...Samana nepocitam braky nemam rad,prve 2 diely v pohode a na dalsich lutujem kupu.Posledny diel si bud stiahnem alebo knihovna.

08.09.2019 5 z 5

Dluh Dluh Dmitrij Rus

ak mozem dodat a nikomu sa to vobec nemusi pacit tato seria je o par ale fakt o dalsich par lev elov vysia ako saman,a o knihe sektor osm ani nevravim ta je proste luxus.

18.05.2019 5 z 5