vmatusko vmatusko komentáře u knih

Ben Hur Ben Hur Lewis Wallace

Veľmi pekný historický román. Je zaujímave sledovať ako sa po obvinení dostáva na galeje a ako to všetko statočne zvláda až sa nakoniec dostáva na slobodu po záchrane života generálovi. Namiesto pomsty, prináša odpustenie, presne ako nás učí Ježiš.
Príjemne je sledovať momenty ako prichádza späť k svojej rodine a ako Ježiš uzdravuje jeho matku, ktorá bola po dlhý čas väznená.

01.03.2018 4 z 5

Nenahraditeľní Nenahraditeľní Seth Godin

Pre mňa najlepšia motivačná kniha, v ktorej autor opisuje ako sa nestať len ďalším ozubeným kolieskom v celej veľkej mašinérií nášho života. Opisuje ako sa stať jedinečný a nenahraditeľný. Autor sa snaží v človeku vzbudiť zápal a vášeň pre to čo ho baví, aby to vykonával čo najlepšie a tým sa aj prezentoval - vtedy je šanca že si ho niekto všimne a bude ho chcieť do svojej firmy ako človeka ktorý sa stane jedinečný.

15.02.2018 5 z 5

Facebook Efekt Facebook Efekt David Kirkpatrick

Zaujímave čítanie, ktoré nás zavedie do časov kedy facebook vznikal, aké mal komplikácie, čo všetko musel riešiť. Veľmi veľa tam bolo písané o jeho zakladateľovi Markovi. Zaujímave bolo čítať ako sa Facebook rozširoval postupne z jednej školy Harward kde začínal, postupne do ďalších škôl....

06.02.2018 4 z 5

Detektívne príbehy otca Browna Detektívne príbehy otca Browna Gilbert Keith Chesterton

Prvá kniha čo som čítal od Chestertona, je to zaujímave čítanie, pre niekoho kto má rád detektívky. V 8mich príbehoch nám autor prináša na pár stránkach zaujímavé príbehy v ktorých väčšinou niekto zomrie.

06.02.2018 2 z 5