Vysky | Komentáře u knih | Databáze knih

Vysky Vysky komentáře u knih

Game Game Anders de la Motte

Moc povedená kniha,udržela mojí pozornost po celou dobu čtení.

25.01.2017 3 z 5

Jméno větru II. Jméno větru II. Patrick Rothfuss

Miluji fantasy svět této knižní serie a tuto knihu jsem zhltl jedním dechem .Pro fanoušky fantasy vřele doporučuju. Už jsem za svůj život přečetl poměrně dost fantasy knih, ale žádná nepřekonala tuto knihu a její další díly.

23.11.2016 5 z 5

Jméno větru I. Jméno větru I. Patrick Rothfuss

23.11.2016 5 z 5

Hadí šupiny Hadí šupiny Richard A. Knaak

Po dočtetení prvního dílu série jsem se na další díl těšil jako dítě na Ježíška. A Ježíšek mi nadělil příjemné překvapení, kniha se četla velmi dobře, nechybělo v ní nic, co jsme očekával. Jediné co bych ji mohl vytknout jsou občasné poznámky autora pro hráče počítačové hry, to se mi nelíbí.

22.11.2016 5 z 5

Dědičné právo Dědičné právo Richard A. Knaak

Velmi, velmi dobré, kniha mě chytla zhruba od 60 strany a byl to jedním slovem nářez. Velmi dobře popsané akční situace, leckdy jsem měl pocit, že to prožívám já sám. Knihu mohu jen doporučit a už začínám číst druhý díl.

14.11.2016 5 z 5

Naruto Uzumaki Naruto Uzumaki Masaši Kišimoto

Naprosto skvělý, hodně emotivní příběh mladého ninji Naruta, který si plní svůj velký sen, stát se hokagem vesnice skryté v listí. Manga je velmi zábavná, napínavá a dost čtivá. Nemohu jinak než doporučit, podle této mangy také vychází seriál, který je také úžasný.

23.10.2016 5 z 5

Ledová země Ledová země John Flanagan

Tato kniha se mi zatím četla ze série nejlíp, uvidíme jak to bude s dalšími díly.

14.10.2016 5 z 5

Madame Okta Madame Okta Darren Shan (p)

Tato kniha mně leží v knihovně už několik let. Dostala se ke mně v mých 14-ti letech a zcela mě pohltila a zaujala.. hlavně její surovost a krutost, s kterou jsem se v té době u jiných knih nesetkal. Kniha mi připadala velmi čtivá, vzpomínám, že jsem jí přelouskal za půl dne a hned jsem šáhnul po dílu druhém. Když to shrnu, kniha je psaná stylem, který je spíš zaměřený pro mladší čtenáře, ale i starší člověk by neměl knihou pohrdnout. Navíc v dnenšní době se pořizovací cena těchto dílů točí kolem 60-70 korun za kus, což je skvělé a to dělá knihu velmi dostupnou.

14.10.2016

Hořící most Hořící most John Flanagan

Taková lehčí mírně cestopisna fantasy, urcena spíše pro mladší čtenáře. Tento díl je pomerne hodne čtivý, kniha me bavila už od prvních několika stránek.
POZOR SPOILER:Přátelství Willa a Horace mě potěšilo, hned je Will sympatičtější. Obzvlášť se mně líbila pasáž, kde Horac potrestal sve šikanatory. Těšim se na dalsie díl..

04.10.2016 4 z 5

Archiv Archiv Victoria Schwab

Za mě dvě hvězdy. Kniha mi přišla taková neslaná, nemastná. Její první třetina byla dost nudná a člověk se v ní dost ztrácel, zbylé dvě třetiny byly takový slabší průměr. Kniha nemá co nabídnout, nenabízí ani humor, ani napětí, ani lásku, ani nějaké extra tajemno, akci nebo erotiku...vůbec nic! Mně se kniha tedy nelíbila, dokonce jsem se několikrát jsem přemáhal, než jsem ji dočet celou. Určitě nedoporučuji (existuje mnohem, mnohem víc lepších knih, než je tato)

13.09.2016 2 z 5

Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

První kniha kterou jsem četl v tomhle "stylu". Kniha mě pohltila už po prvních pár stránkách a nepustila mě až do konce. Kniha je vhodná spíš pro mladší čtenáře, odhadem 12-30 let. Kdo má rád hry a knihy, bude při čtení této knihy v rauši.

10.09.2016 5 z 5