wildprincess wildprincess komentáře u knih

Posel Posel Markus Zusak

Na této knize je NĚCO opravdu krásného.
Navíc dobře se mi četla, má pěknou myšlenku a prostě se mi líbila :)

16.05.2016 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Další výborná kniha, u mě 3.v pořadí. Těším se na další :)

01.12.2015 5 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Knihu jsem si přečetla ze zvědavosti, protože jsem o ní hodněkrát slyšela...bohužel mě zklamala, nebavila mě.... pro mě nudný příběh, docela jsem se musela přemáhat, abych jí vůbec dočetla.

22.10.2015 2 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Pro mě naprosto skvělá kniha...kterou když jsem přečetla, tak jsem byla sama na sebe naštvaná, že už jsem jí přečetla, tak moc jsem jí chtěla číst. Úžasný příběh, na zamyšlení....no a na kterou stranu se přiklonit...kdo je horší....doporučuji...ke knize se určitě jednou vrátím.

22.10.2015 5 z 5

Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Od Jojo asi nejslabsi kniha...neco tomu chybelo,prislo mi to tak trochu o nicem. Pritom ostatni knihy me dost vzaly

04.10.2021 3 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Už se nemůžu dočkat dalších knih od tohoto autora. Knihu jsem četla jedním dechem. Velmi velmi čtivé

10.02.2020 5 z 5

Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Další příjemná oddychovka, určitě ne poslední :)

11.06.2019 4 z 5

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

člověk si řekne - trochu předvídatelný konec....ale ono právěže vůbec ne.....krásné, dojemné čtení. Druhá kniha od tohoto autora a rozhodně ne poslední.

22.02.2019 5 z 5

Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Krásný dojemný příběh, moc dobře se mi kniha četla, určitě si od tohoto autora brzy přečtu další :)

30.11.2018 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Velmi krásný a místy hodně smutný příběh...kniha se četla sama a příběh se mi moc líbil.
V pořadí druhá kniha od této autory a těším se na další...

27.03.2017 5 z 5

Misery Misery Stephen King

Moje oblíbené Kingovo dílo. Knížka pecka, film o hodně slabší. Doporučuji přečíst :)

22.10.2015 5 z 5

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Bohužel....musela jsem se do knihy velmi nutit.... :(

24.01.2020 2 z 5

Běhej se psem Běhej se psem Šimon Cipro

skvělý průvodce pro všechny, kteří chtějí se svým psem začít společný sport :)

24.06.2019 5 z 5

Obuvníkova žena Obuvníkova žena Adriana Trigiani

Velmi pěkná, milá kniha, krásný příběh.

16.03.2018 4 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Na Staříka to nemá, ale i tak jsem se docela pobavila :)

18.01.2018 4 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Čtvrtá kniha od této autorky a jsem opět nadšená :) Liane mě prostě baví, dobře se mi čte a těším se na další knihy této autorky :)

20.09.2017 5 z 5

Nejsem jako vy Nejsem jako vy Jodi Picoult

V pořadí třetí kniha od této autorky a opět nezklamala. Takže není ani poslední. Navíc velmi zajímavé téma, obdivuji Jacobovu matku.

21.07.2017 5 z 5

Mateřská, ale určitě ne dovolená Mateřská, ale určitě ne dovolená Julie Halpern

Musím říct, že mě se kniha docela líbila, chvilkama jsem se velice bavila...je psaná s ostřejšími výrazy, což každému nemusí vyhovovat.....ale myslím, že tuhle knihu musí brát člověk trochu s nadhledem a ne jí brát až tak vážně....jinak fajnové pobavení a odreagování :)

03.02.2017 3 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Po Selekci další pěkné milé a oddechové čtení :)

29.01.2017 4 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Krásná kniha. Takový konec jsem nečekala..ale vlastně proč ne? Má své kouzlo. Určitě si ještě přečtu další knihu od této autorky.

22.12.2016 5 z 5