zatylka

Na tuto knihu jsem se moc těšila a určitě nejsem zklamaná. Je to jedna těch lepších jaké od spisovatelky známe.Musím dát plné hodnocení.V knize jsou sympatické postavy,napětí,dobrodružství,humor a romantika.Vše co mám ráda v románech pro ženy.

Kniha se mi líbila,děj a zápletka knihy se dala očekávat jako u jiných romantických románů,ale kniha má vtip a zasmějete se u ni.Prakticky celá kniha je napsaná tak,že jedna kapitola je ze strany Hanny a druhá ze strany Garretta, což mě velmi bavilo.

Na tuto knihu jsem se moc těšila a nezklamala. Za mě plný počet hvězdiček bez váhání.

Velmi pěkná kniha a výborná zápletka.Nedalo se od knihy odejít.Podle mě jedna z nejlepších knih od této autorky.Určitě ale také stojí za přečtení další její knihy ,kombinace krimi a romantiky,jako začátek sezóny,všichni muži královny,dokonalý muž,nebezpečně blízko,nebezpečné vyhlídky,pod ochranou noci a v síti lásky.

Jeden z nejlepších románů od Sandry Brown,připadá mi ,že tato spisovatelka má knihy čím dál lepší,což u některých spisovatelek je tomu spíše naopak.Hlavní hrdina sympaťák. Vášnivých scén, tak akorát. Je to spíše krimi román s výbornou zápletkou.Od této autorky mám skoro všechny knihy v papírové podobě a i tuto si k nim přidávám .Podle toho jaké mají hodnocení jiné knihy stejného žánru,od jiných spisovatelek,tak za mě by to bylo za 6 hvězdiček. .

Hledala jsem podobný styl ,jako má Linda Howard (mimo knih o nadpřirozenu) a musím říct ,že se mi to u této série FBI povedlo.Zatím jsem z této série přečetla 7 dílů ,jsou všechny podobné ,ale pokaždé jiná zápletka.Vždy napětí romantika a láska.Příjemné čtení na dovolenou.Musím ,ale říct ,že u Howardové je navíc ještě humor,který mi v některých dílech v této sérii chybí.

Tento díl mě zklamal.Celou sérii čtu postupně a u tohoto dílu jsem se nejvíce nudila.U dílu s Noahem, který je moje oblíbená postava,bych čekala více humoru i lepší zápletku.Celkem jsem se místy nudila.Ostatní díly byly lepší i když některé mají nižší hodnocení.

Od této spisovatelky jsem přečetla všechny knihy a musím říct, že jsem mezi nimi nenašla ani jednu, kterou bych nepřečetla na jeden zátah.I tato kniha je pro mě za 5 hvězdiček a vůbec mi nevadil ani ten konec, jak je tu několikrát zmíněno,ani 600 stran.Určitě se ke knize ještě někdy vrátím.

Spisovatelka se v knize asi z třetiny věnuje popisu psích kousků,ale celkem výstižně a s humorem .Jinak romantika s krimi zápletkou jak mám u autorky ráda,ale má knihy lepší i horší.Víc mě bavila druhá polovina knihy.

Kniha mě nijak zvlášť nezaujala a určitě bych ji už znovu nečetla.

Opět výborná kniha od mé oblíbené autorky.I když je to román pro ženy,tak mám od svého známého potvrzeno,že se líbí i mužům,pokud jim v knize nevadí trochu té romantiky.Těším se na další její knihu.

Opět kniha, ,jaké od Sandry miluji.Romantika s krimi zápletkou ,napínavá od začátku, až do konce.Ani chvíli jsem se nenudila.Kniha se nedala odložit.

Pro mě je tato kniha zklamáním.Je to moje pátá kniha od této spisovatelky a musela jsem se dokopat ,abych knihu dočetla.Ostatní její knihy přečtené za dva až tři dny.Závěr to trochu napravil,ale přesto dávám za tři.Žádná z postav mi nebyla nijak sympatická a děj knihy bez velkého vzrušení či napětí.

Tuto knihu jsem četla od této spisovatelky jako první a musím říci, že perfektní .Po přečtení jsem si koupila i další její knihy staršího vydání.Zatím jsem přečetla čtyři a musím říci,že mě ani jedna nezklamala. Vždy napínavý děj,promyšlená zápletka a trocha romantiky.Škoda,že nevyšli v češtině celé série,ale knihy se v pohodě dají číst i samostatně.Tato spisovatelka bude určitě stoupat v oblíbenosti.

I když kniha patří do série,je to samostatný román a nijak na sebe knihy nenavazují. Velmi pěkná kniha romantika s krimi zápletkou ze současnosti.Přečteno za dva dni.

Má druhá kniha od tohoto autora a opět nezklamala i když její hodnocení není až tak vysoké .Mám v úmyslu přečíst další jeho knihy.

Opět další povedená kniha od Sandry.Napětí,romantika,nečekaný konec.Její knihy mám moc ráda a mám je všechny přečtený.

Knihu jsem četla již podruhé-detektivní zápletka, romantika, humor,vše co mám u této autorky ráda.Akorát knihy z nadpřirozenem od ní nemusím.Četla jsem od této autorky skoro všechny knihy a tato patří mezi moje oblíbené pro svůj vtip.