zatylka zatylka komentáře u knih

Střemhlavý pád Střemhlavý pád Sandra Brown

Na tuto knihu jsem se moc těšila a nezklamala. Za mě plný počet hvězdiček bez váhání.

29.11.2020 5 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Linda S. Howington

Na tuto knihu jsem se moc těšila a určitě nejsem zklamaná. Je to jedna těch lepších jaké od spisovatelky známe.Musím dát plné hodnocení.V knize jsou sympatické postavy,napětí,dobrodružství,humor a romantika.Vše co mám ráda v románech pro ženy.

03.11.2018 5 z 5

Triptych Triptych Karin Slaughter

Měla jsem obavy začít číst knihy od této spisovatelky a velice dlouho jsem to odkládala.Obávala jsem se ,že její knihy budou hodně drsné ,ale kniha mě mile překvapila.Napínavé až do konce a přečteno za dva dny.

14.11.2017

Náhradní dcera Náhradní dcera Lisa Gardner

Po dokonalém manželovi od této spisovatelky, jsem si myslela,že už se mi žádná z jejich knih nebude tak líbit,ale opak je pravdou Tato kniha byla stejně dobrá a opět přečtená jedním dechem.Téměř až do konce nevíte jak to dopadne,napínavé až do konce .Je to krimi román s určitou dávkou romantiky.Prostě román spíše pro ženy,a takové knihy já miluji.Nic přeslazeného ani zvrhlého.Dějově mi připomíná novější knihy od Sandry Brown a ty já miluji.

14.11.2017 5 z 5

Popel popelu Popel popelu Tami Hoag

První polovina knihy se hrozně táhla ,zbytečně hodně postav a způsob psaní mi taky moc nevyhovoval.Od druhé poloviny kniha nabrala spád a nakonec se mi celkem líbila.

02.11.2017 3 z 5

Neboj se Neboj se Lisa Gardner

Pro mě je tato kniha zklamáním.Je to moje pátá kniha od této spisovatelky a musela jsem se dokopat ,abych knihu dočetla.Ostatní její knihy přečtené za dva až tři dny.Závěr to trochu napravil,ale přesto dávám za tři.Žádná z postav mi nebyla nijak sympatická a děj knihy bez velkého vzrušení či napětí.

31.10.2017 3 z 5

Úkryt Úkryt Lisa Gardner

Kniha se mi velmi líbila,ale i když se dá kniha číst samostatně,je lepší si nejdříve přečíst smrtící samotu.Knihy na sebe navazují a jako celek si ji více vychutnáte.Velice jsem si oblíbila hlavního hrdinu Bobyho i s jeho slabostí pro alkohol a ženy,který vystupuje v obou dílech.Vřele doporučuji.

26.10.2017 5 z 5

Dokonalý manžel Dokonalý manžel Lisa Gardner

Za mě nejlepší z jejích knih .

11.10.2017 5 z 5

Chyť mě Chyť mě Lisa Gardner

Tuto knihu jsem četla od této spisovatelky jako první a musím říci, že perfektní .Po přečtení jsem si koupila i další její knihy staršího vydání.Zatím jsem přečetla čtyři a musím říci,že mě ani jedna nezklamala. Vždy napínavý děj,promyšlená zápletka a trocha romantiky.Škoda,že nevyšli v češtině celé série,ale knihy se v pohodě dají číst i samostatně.Tato spisovatelka bude určitě stoupat v oblíbenosti.

06.10.2017 5 z 5

Hodina zabíjení Hodina zabíjení Lisa Gardner

Kniha je napínavá až do konce a nechybí i trocha romantiky. Za mě 5 hvězdiček.

06.10.2017 5 z 5

Pomsta Pomsta Sandra Brown

Jeden z nejlepších románů od Sandry Brown,připadá mi ,že tato spisovatelka má knihy čím dál lepší,což u některých spisovatelek je tomu spíše naopak.Hlavní hrdina sympaťák. Vášnivých scén, tak akorát. Je to spíše krimi román s výbornou zápletkou.Od této autorky mám skoro všechny knihy v papírové podobě a i tuto si k nim přidávám .Podle toho jaké mají hodnocení jiné knihy stejného žánru,od jiných spisovatelek,tak za mě by to bylo za 6 hvězdiček. .

23.09.2017 5 z 5

Dokonalá Dokonalá Judith McNaught

Od této spisovatelky jsem přečetla všechny knihy a musím říct, že jsem mezi nimi nenašla ani jednu, kterou bych nepřečetla na jeden zátah.I tato kniha je pro mě za 5 hvězdiček a vůbec mi nevadil ani ten konec, jak je tu několikrát zmíněno,ani 600 stran.Určitě se ke knize ještě někdy vrátím.

19.08.2017 5 z 5

Podivné zásnuby Podivné zásnuby Jayne Ann Krentz

Moje první kniha od této spisovatelky.Naprosté zklamání.Podle recenzí jsem očekávala něco na způsob knih od Sandry Brown,ale tato kniha se jim ani zdaleka nepřibližuje.Bohužel jsem si koupila ještě dalších 5 knížek,tak uvidím, jestli je vůbec přečtu.Podle mého názoru,romantika v této knize nic moc,žádný humor ani slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny.Láska hned na první pohled a kriminální zápletka mě také nijak nenadchla.Poslední stránky jsem již přeskakovala.Z mého pohledu nechápu tak vysoké hodnocení.

12.08.2017 2 z 5

Ztrácím tě, lásko Ztrácím tě, lásko Judith McNaught

I když kniha patří do série,je to samostatný román a nijak na sebe knihy nenavazují. Velmi pěkná kniha romantika s krimi zápletkou ze současnosti.Přečteno za dva dni.

03.08.2017 5 z 5

Co přede mnou tajíš? Co přede mnou tajíš? Linda S. Howington

Spisovatelka se v knize asi z třetiny věnuje popisu psích kousků,ale celkem výstižně a s humorem .Jinak romantika s krimi zápletkou jak mám u autorky ráda,ale má knihy lepší i horší.Víc mě bavila druhá polovina knihy.

13.07.2017 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha mě nijak zvlášť nezaujala a určitě bych ji už znovu nečetla.

26.04.2017 3 z 5

Šest let Šest let Harlan Coben

Má druhá kniha od tohoto autora a opět nezklamala i když její hodnocení není až tak vysoké .Mám v úmyslu přečíst další jeho knihy.

26.04.2017 4 z 5

Už neplač Už neplač Linda S. Howington

Velmi pěkná kniha a výborná zápletka.Nedalo se od knihy odejít.Podle mě jedna z nejlepších knih od této autorky.Určitě ale také stojí za přečtení další její knihy ,kombinace krimi a romantiky,jako začátek sezóny,všichni muži královny,dokonalý muž,nebezpečně blízko,nebezpečné vyhlídky,pod ochranou noci a v síti lásky.

Reportér Reportér Sandra Brown

Opět výborná kniha od mé oblíbené autorky.I když je to román pro ženy,tak mám od svého známého potvrzeno,že se líbí i mužům,pokud jim v knize nevadí trochu té romantiky.Těším se na další její knihu.

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Opět další povedená kniha od Sandry.Napětí,romantika,nečekaný konec.Její knihy mám moc ráda a mám je všechny přečtený.