Popel popelu přehled

Popel popelu
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/9833/bmid_serie-kovac-liskova-popel-popelu-F8C-9833.jpg 4 114 114

Kovac a Lisková série

1. díl >

V Minneapolisu řádí sériový vrah mladých žen. Svou oběť před smrtí brutálně týrá a zohavené tělo pak na veřejném místě zapálí. Pátrání po Spalovači se rozbíhá, když je nalezena třetí, neidentifikovatelná oběť. V tu dobu miliardář Peter Bondurant pohřešuje svou dceru Jillian, ale není ochoten odpovídat na žádné otázky. Pátrací skupina vedená seržantem Kovacem má k dispozici mladou svědkyni, která zahlédla vraha v parku u rituálního ohně. Tu dostává na starost Kate Conlanová, k vyšetřování je povolán i slavný agent FBI John Quinn, s nímž Kate před lety prožila milostný vztah s nedobrým koncem. Svědkyně se bojí vypovídat a navíc záhadně zmizí... Láska mezi Kate a Johnem se navzdory vypjaté situaci znovu rozhoří; Kate jako první poznává vrahovu tvář - má se stát jeho poslední obětí...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub

Ashes to Ashes, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Popel popelu. Přihlašte se a napište ho.

Babo
04.11.2023 4 z 5

Kniha se dobře četla,měla spád a ten konec byl tak zašmodrchaný, že bych chtěla znát někoho, kdo uhodl pachatele. Já tedy ne.
Jednu hvězdičku ubírám kvůli, podle mě, zbytečných osobních problémů vyšetřovatele . Pátrala jsem po zrůdě a rozervaná srdce Kate a Johna Quinna mě spíš zdržovala. Tak se jim omlouvám. :-)))

mol378
11.05.2023 3 z 5

A co se, do prčic plechových, stalo s Thorem? Dozvím se to možná v dalším díle, ale to bude až za dlouho. Zavinila jsem si to sama - u knih zařazených do Chystám se číst už si znova neprojdu anotaci. A tak jsem narazila v krátkém čase na dalšího sériového vraha a předvídatelný příběh jeho řádění i s předvídatelným závěrem. Ale nebylo to špatné - bylo tam napětí a dlužno přiznat, že vraha jsem neuhodla. Ovšem neskutečné množství policajtů všech druhů, velikostí, barev, s neskutečným množstvím jejich jmen, a aby toho nebylo málo, měl téměř každý ještě přezdívku, tuny právníků, spleť bezpečnostních orgánů a sociálně právních institucí poněkud vyčerpávaly a místy nudily. Jakož i nenadálý nový rozpuk dávno pohřbené lásky...oba protagonisté již tak dlouho žili oddělené odlišné životy po šeredném rozchodu a najednou během tří dnů naprosto dokonalý soulad! Hm. Ale na mě nehleďte, jsem skeptik, co se náhlých vzplanutí mezi pragmatiky týče. A co se stalo s Thorem???

hana1039
08.08.2022 4 z 5

Má první knížka od této autorky, fakt by stačilo o 100 stránek míň... ale jinak dobrý... podle anotací zbylých knih v této sérii se prý už tihle dva Cate a John,nebudou objevovat, což mě mrzí ( možná se objeví, nevím to jistě ) , jinak konec je plný překvapení ...

Kniha Popel popelu v seznamech

Tami Hoag