ZelenýAnton komentáře u knih
Geniálně zpracovaná bludiště, plno úkolů, skrývaček.
Pěkně zpracované moderní dějiny. Na pozadí jednoduchého příběhu se děti dozví vše podstatné. Lepší je ovšem verze Jak maminka vyprávěla o Československu, kde je celá tato kniha plus cca 25 stránek navíc.
Pěkně zpracované moderní dějiny Československa. Na pozadí jednoduchého příběhu se děti dozví vše podstatné. Na rozdíl od předchozí knihy Jak maminka vyprávěla o 20. století je zde přidáno několik nových stránek - zbytek textu je stejný.
Krásně ilustrovaná kniha, plná hádanek a rébusů.
Knížka byla moc zajímavá, bavilo mě sledovat jak je miminko velké a představovat si to podle ovoce.
Perfektní detektivka pro děti. Ideální na cesty, je velmi krátká.
Moc pěkná kniha o dinosaurech, až se divím kolik si toho syn zapamatoval. Teď chodí po města a poměřuje paneláky s dinosaury. :-)
Moje první hrací kniha. Moc se mi líbila. Příběh byl napínavý a ani mi nevadilo, že jsem občas musel začít znovu, když mě snědl dinosaurus.
Super příběh, čtenář procestuje celou Evropu.
Trošku vykrádá známý Večerníček, ale zdaleka není tak pěkná.
Příběh mě moc bavil, ale maminku, která mi ho četla, dováděl k šílenství. Říkala, že míchat pohádku s politikou, je příšerný.
Parádní krátké komiksy. Vtipné, jednoduché a psané velkými písmenky, takže jsou vhodné pro nejmenší čtenáře.
Rok s Lízou a Pupíkem mě bavil víc. Tady jsou delší texty.