V bříšku přehled
Michaela Fišarová
Věděli jste, jak miminko prožívá dobu před svým narozením? Kdy malému človíčkovi v maminčině břiše začínají růst nehty? Kdy si už dokáže cucat palec? Nebo jak čůrá? To všechno, a ještě mnohem víc vám ve 42 kapitolách, odstupňovaných podle týdnů těhotenství, poví ta nejpovolanější osoba. Samotné miminko v děloze. A věřte, že se nebudete ani chvilku nudit!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V bříšku. Přihlašte se a napište ho.
Námět knížky se mi líbí, místy je i vtipná a může děti hezky provést těhotenstvím maminky, jen ty ilustrace mi stylově moc nesedí
Knížka byla moc zajímavá, bavilo mě sledovat jak je miminko velké a představovat si to podle ovoce.
Kniha V bříšku v seznamech
2012 | Nikolina cesta |
2017 | Kamínek |
2020 | Kanálníčci: Strašidla z podzemí |
2015 | Náš dvůr má tajemství |
2019 | V bříšku |
Skvělá knížka pro děti, kterým se má narodit sourozenec a jsou zvědavé, jak se miminko v bříšku má, jak roste. Dceři jsem četla když jsme čekali druhé a teď si společně s ním, dnes už tříletým, o knížku často říkají a stále je baví.
Srozumitelný a vtipný text, díky kterému dítě pochopí a zapamatuje si, což podtrhují krásné ilustrace Anety Žabkové.
Tuhle knihu plánuji kupovat všem budoucím starším sourozencům v mém okolí.