ZitaFukal ZitaFukal komentáře u knih

Dokonalý život? Dokonalý život? Šárka Šišková

Moc se mi román líbil! Skvěle napsaná vztahová “detektivka” já jsem stránky přímo hltala. Jednotlivé části skvěle odděluje časové pásmo pěti let. To mě bavilo, ten posun, ten vývoj. Perfektně vykreslený charakter jednotlivých postav i město Hong Kong, kde se část románu odehrává. Je vidět, že autorka uměle neloví v “rešeržích” archívu minulosti, ale píše věrohodně a reálně o tom, co opravdu viděla na vlastní oči a co by mohl vidět a prožít i její čtenář. Proto dávám knize pět hvězdiček. A doporučuji všem, kdo má rád chytré romány ze současnosti.

04.02.2022 5 z 5

Naslouchám Naslouchám Šárka Šišková

Výborný psychologický román o manželství, ve kterém chtějí oba jediné, být úspěšní v práci a mít šťastnou rodinu. Četla jsem rychle a naléhavě, jako u všech předešlých autorčiných knih má děj velmi svižný spád a čtenář čte a čte..dokud není konec. Tato kniha se mi líbila naprosto nejvíc! Psychologie jednotlivých postav je geniálně popsaná a naprosto autentická. Kdyby bylo více než pět hvězd, dala bych je této knize. Díky za vřele doporučuji!

04.02.2022 5 z 5

A co láska? A co láska? Šárka Šišková

Hmmm… fakt dobrý. Přečteno rychle a zvědavě! Napínavý děj, zajímaví hrdinové, super dialogy. Hned jsem sáhla po jejím volném pokračování - románu Navždy nebo jen na chvíli? Doporučuji všem!

31.01.2022 5 z 5

Navždy nebo jen na chvíli? Navždy nebo jen na chvíli? Šárka Šišková

Jsem spokojená. Tento román jsem si pořídila na základě velmi kladných ohlasů a nelituji. Vřele doporučuji, přečetla jsem za dva večery!

31.01.2022 5 z 5