Život-s-Kačí komentáře u knih
Nezbytné pro všechny milovníky WITCH. Dozvídáme se zde něco ze soukromého života čarodějky. Pokud čekáte magické souboje, asi budete zklamaní.
Kniha byla zajímavá, příběh velice poutavý, přesto jsem očekávala trochu víc. Nemůžu říct, že jsem byla zklamaná, ale něco mi tam přeci chybělo. Na druhou stranu musím vyzdvihnout spoustu zajímavých informací, které jsem se dozvěděla a překvapivý konec.
Nenáročná oddechová kniha. Pro mě měla slabší rozjezd, ale asi od 50 stránky jsem si ji užívala.
Tahle kniha byla první,kterou jsem od autora četla. Byla jsem velice mile překvapená. Příběh byl krásný a já si ho užívala. Rozhodně to nebude poslední kniha, kterou jsem od Nicholase četla.
Nádherný příběh. K této knize snad nemusím ani nic jiného psát. Strašně se těším na další díly.
Hrozně jsem se na tento příběh těšila, ale úplně nebyl dle mých představ. Četl se dobře a rychle, čekala jsem však něco trochu jiného. Přesto kniha nezklamala a všem doporučuji. Musím ještě vyzdvihnout nádhernou obálku, ktará mě úplně nadchla.
Všechny knihy, které jsem od autora četla, byly naprosto dokonalé. Nejinak tomu bylo i u Černého řádu. Bylo zde vše, co jsem očekávala: napětí, akce, trochu lásky, zajímavé téma. Četla jsem jedním dechem.
U mě sklidila kniha velký úspěch. Příběh byl velice emotivní a já si u něj uvědomila i svůj přístup k vozíčkářům a jak hrozně to mají těžké. Pobavila jsem se, ale i rozesmutněla. Konec se dal trochu očekávat, i tak jsem z něj byla docela šokovaná. Všem určitě doporučuji a pro mě to rozhodně nebude poslední kniha od této autorky.
Divergence i Rezistence mě naprosto uchvátily. Stejnou věc ale nemohu napsat o tomto dílu. Kniha mi přišla hodně politická a místy příliš zdlouhavá. Na druhou stranu konec byl naprosto odzbrojující. Ještě dlouho po dočtení jsem na něj musela myslet.
Musím se přiznat, že pro mě byla kniha spíše zklamáním. Námět byl úžasný, o tom není pochyb, ale mě tato kniha nesedla.
Jak už bylo napsáno v předchozích komentářích, kniha je založena na velké fantasii a je v ní pár nesrovnalostí. Co ale musím vyzdvihnout, jsou krásné ilustrace doprovázející celý příběh. Já osobně jesm si knihu užila a všem ji mohu doporučit.
Příběh se četl opravdu krásně. Na tak málo stranách bylo tolik dobrodružství. Kniha je určená pro děti od 11 let, ale myslím, že ji mohou klidně číst i mnohem starší čtenáři.
Kniha byla naprosto skvělá. Všem ji mohu rozhodně doporučit. Ikdyž má trochu pomalejší rozjezd, stojí za to si ji přečíst. Já jsem hltala každou stránku jedním dechem. Bylo v ní vše, co jsem od ní očekávala: napětí, akce, romantika, smutek.