zulvisek

Tak Přízraky byly rozhodně nejleoší knížkou celé série.Děj mě zcela pohltil

Tleskám.Kniha je strhující,dechberoucí aúžasně napsaná.
Nemohla jsem se od ní odtrhnout

Tahke knizka me fakt bavila,nejdy mi bylo smutno,jindy jsem se nasmala

Kniha mě do svého děje od začátku vtáhla.
Opravdu skvěle psaný příběh.
Už se těším až se večer začtu do druhého dílu

Moc hezky a velmi zajímavě napsaný příběh.Jsem zvědavá na další díly

Dlouho jsem se tak nenasmála.
Taková oddychovka u které nemusí člověk přemýšlet :-)

Prečetla jsem ooravdu hodně knih na toto téma (další na mě ještě čekají),ale tato kniha mě tedy nenadchla.
Nemohu si pomoc,ale přijde mi,že název "Sestry z Osvětimi" je dán,aby se kniha více prodávala Protože na Osvětim spoustu čtenářů - včerně mě slyší.
Takže za mě slabší 3*

Já jsem z knihy nadšená. Velice zajímavý námět i příběh a opravdu jsem se od ní nemohla odtrhnout.
Dlouho se mi nestalo abych za necelé dva dny přečetla knihu

Miluji autorčiny válečné příběhy.
Jedna je lepší než druhá a pokaždé mě dostane.
Tleskám

Co to melo byt?
Kdyz uz se tam opisoval pribeh Gutty z Bubna,proc se tedy dej kolem Liany odvijel uplne jinak????
Proc Gutta pohřbívala Petra atd atd?
Z knihy Gutta z Bubna jsem byla nadsena,ale z teto knihy teda ne

Náhodou mně se to docela líbilo, bylo to zas něco jiného a bylo to čtivé

Připojuji se k menšině.Podle mě kniha ani neurazí ani nenadchne.
Místy jsem se pobavila,místy měla slzy na krajicku,ale těšila jsem se až ji doctu a pustím se do jiné knihy

Ze zacatku opravdu parada,cetla jsem jednim dechem,kniha velice chytlava.Ke monci uz jsem tak nadsena nebyla,uz mi to prislo dost pritazene za vlasy.Vsude nevera,babicka unesla i vnucku atd.
Nejradeji bych dala tri a pul hvezdy,ale to nelze,tak kvuli bezvadnemu rozjezdu volim 4

Serie se mi libila,jen me stve,ze tri knihy byly vynechany z prekladu a clovek misty tape

Nevím,mně kniha nenadchla.Do čtení jsem se místy musela vyloženě nutit

Velmi silny pribeh.Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a behem dvou veceru jsem ji precetla.Jacky mela opravdu odvahu se do uteku pustit a take mela nemalo stesti,ze se ji skutecne povedlo svuj plan uskutecnit a s holcickama se pres velke obtize vratit do rodne Anglie.

Zajimava kniha.Sice si myslim,ze uz ji vicekrat cist nebudu,ale neni spatna a jsem rada,ze jsem se dozvedela neco o zivote chudych Egyptanu.Ja znam jen ty z turistickych letovisek a tam se zije pomerne jinak

Take ja jsem se na Inferno moc tesila.Bohuzel,me tato kniha docela zklamala.Od predchozich knih jsem se nemohla odtrhnout a dej me vzdy pohltil.U Inferna tomu tak nebylo....