zulvisek komentáře u knih
Udelala jsem asi chybu,ze jsem po teto knizce sahla po trilogii Nez jsem te poznala ....
Knizka byla tedy hezky napsana,ale vadilo mi,ze ji vypravi spoustu lidi.
Kazdopadne jsem si poplakala a ted vzhuru na dalsi knizky od Jojo
Kniha se mi moc libila.Ostatne jako jeji predchozi dily a samozrejme i Zboznuju...
Bylo paradni jak autorka nechala sejit obe hlavni hrdinky svych knih
Tleskám.Kniha je strhující,dechberoucí aúžasně napsaná.
Nemohla jsem se od ní odtrhnout
Abych pravdu rekla,jsem strasne rozpacita.Misty jsem myslela,ze knizku odlozim a uz ji nedoctu.Jelikoz jsem si rovnou koupila i druhy dil,tak jsem to neudelala.
Doufam,ze dvojka bude lepsi
Pani Vera mi uplne mluvi z duse.
Presne na to Slunce seno.... jsem chtela poukazat.
Navic jsem se fakt pobavila u toho,ze za totality nekomu chodily letaky Lidlu a Penny ????
Ale jinak docela oddychovka,neurazi-nenadchne
Ze zacatku opravdu parada,cetla jsem jednim dechem,kniha velice chytlava.Ke monci uz jsem tak nadsena nebyla,uz mi to prislo dost pritazene za vlasy.Vsude nevera,babicka unesla i vnucku atd.
Nejradeji bych dala tri a pul hvezdy,ale to nelze,tak kvuli bezvadnemu rozjezdu volim 4
Tahke knizka me fakt bavila,nejdy mi bylo smutno,jindy jsem se nasmala
Serie se mi libila,jen me stve,ze tri knihy byly vynechany z prekladu a clovek misty tape
Kniha mě do svého děje od začátku vtáhla.
Opravdu skvěle psaný příběh.
Už se těším až se večer začtu do druhého dílu
Nevím,mně kniha nenadchla.Do čtení jsem se místy musela vyloženě nutit
Opravdu velmi silný příběh.
Přečetla jsem mnoho knih s touto tématikou a můžu říct že tento příběh mě opravdu velmi zasáhl . Je hrozné jakým peklem si chudák Sam musela projít a opravdu se mi ulevilo,že se nakonec její život změnil a po všem zlém co si v rodinė musela vytrpět žije šťastnė a spokojeně
Velmi silny pribeh.Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a behem dvou veceru jsem ji precetla.Jacky mela opravdu odvahu se do uteku pustit a take mela nemalo stesti,ze se ji skutecne povedlo svuj plan uskutecnit a s holcickama se pres velke obtize vratit do rodne Anglie.
Zajimava kniha.Sice si myslim,ze uz ji vicekrat cist nebudu,ale neni spatna a jsem rada,ze jsem se dozvedela neco o zivote chudych Egyptanu.Ja znam jen ty z turistickych letovisek a tam se zije pomerne jinak
Take ja jsem se na Inferno moc tesila.Bohuzel,me tato kniha docela zklamala.Od predchozich knih jsem se nemohla odtrhnout a dej me vzdy pohltil.U Inferna tomu tak nebylo....
Moc hezky a velmi zajímavě napsaný příběh.Jsem zvědavá na další díly
Tuto knížku jsem četla jedním dechem a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Moc smutný příběh,ale hezky napsaný.Autorka je velmi silná osobnost a já doufám že s Azalis to nakonec dopadne dobře
Když mi mamka se segrou řekly že čtou nějakou ságu o upírech a vlkodlacích,zaklepala jsem si na čelo a pomyslela jsem si taková blbost to bych nikdy číst nemohla.
Po jejich vychvalováni jsem si to přeci jen půjčila s tím že to se mi teda fakt líbit nebude.
Chyba lávky.Knihy mě naprosto pohltily a nemohla jsme přestat číst.
Po přečtení celé ságy jsem si pustila i filmy a ač mě fakt uchvátily,knížkám nesahají ani po kotníky.
Řekla bych že (pominu-li knihy mé oblíbenkyně Lenky Lanczové) Twilight sága je asi to nejlepší co jsem kdy četla....
Kniha neni spatna,ale dost mi vadi jak autorka skace sem tam jak ji napadne.Chvilku resi sex s ex pak zas matku,pritele,otce,zavislost,bratra a tak dale.Chvili rok 2005 pak 1977.
No jedno vim jiste vickrat ji cist nebudu!
Zatím jen u jedné knihy mohu říct, že se mi líbil víc film. A to je právě Zelená míle.
Kniha není špatná a četla jsme jí jedním dechem,ale v tomto případě u mě vyhrál film