Zuzka12627 Zuzka12627 komentáře u knih

Shinrin-yoku: Lesní terapie pro zdraví a relaxaci Shinrin-yoku: Lesní terapie pro zdraví a relaxaci Yoshifumi Miyazaki

Kniha je hezky zpracována s krásnými fotografiemi, ale mnoho na čtení v ní není a autor se opakuje. Ale pár nových informací zde najdete.

23.05.2021 3 z 5

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Poslední díl přečten jedním dechem. Zakončení této série úžasné. Za mě nejlepší díl série. Doporučuji celou tuto sérii přečíst.

25.01.2021 5 z 5

Mapa soli a hvězd Mapa soli a hvězd Zeyn Joukhadar (p)

Velmi zajímavě psaná kniha. Dvě linie příběhu byly velmi zvláštní a chvilku mi trvalo si na ně zvyknout. Je zde silný příběh současnosti proplétaný s pohádkovým. Tuto knihu mohu doporučit stojí za přečtení.

19.01.2021

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Čtivý a hezký příběh z nemocničního prostředí. Velmi povedený příběh. Určitě doporučuji jako oddechové čtení.

31.12.2020 4 z 5

Já & písnička 2 Já & písnička 2 * antologie

Velmi hezký zpěvník. Pro základní školy jedna z nejlepších knížek, co jsme měli.

19.09.2020

Mozek Mozek David Eagleman

Bála jsem se, že to bude spíš taková učebnice, ale nic takového. Velmi hezky zpracovaná kniha s mnoha poznatky i k doplnění znalostí a novými výzkumy zabývajícmi se přítomnosti a budoucností. Určitě doporučuji tuto knihu přečíst.

11.08.2020 5 z 5

Tohle je kočičí svět... Vy v něm pouze žijete Tohle je kočičí svět... Vy v něm pouze žijete Justine A. Lee

Velmi skvělá kniha pro milovníky nejen koček. Dozvíte se zde zajímavosti i se zasmějete. Určitě doporučuji přečíst, nebudete litovat.

20.05.2020 4 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

První kniha od tohoto autora. Je skvělá. Obsahuje vše co od detektivky čekat. Napětí od začátku až do konce. Určitě stojí za přečtení a těším se na další knihy od tohoto autora.

07.04.2020 5 z 5

Nebezpečná laskavost Nebezpečná laskavost Darcey Bell

Ke knize jsem se dostala až po filmovém zpracování a velké zklamání.. Kniha se čte rychle, ale to je tak vše. Film je opravdu i co se týká děje lepší a to nerada hodnotím knihy a filmy dohromady, ale zde je to tak.

25.02.2019 1 z 5

Co tu kvete? Co tu kvete? Dietmar Aichele

Opravdu povedená kniha.Dá se v ní najít opravdu skoro vše.Je to i dobrý pomocník na zahradu, pole, lesy..

21.11.2018

Do vody Do vody Paula Hawkins

Čekala jsem od této knihy více. Četla jsem jí opravdu dlouho, nebavila mě, děj se táhl.Dívka ve vlaku byla lepší.

29.10.2018 1 z 5

Život orchidejí - sbírkou exotů s botanikem Život orchidejí - sbírkou exotů s botanikem Miloslav Studnička

Nádherná publikace a vydána Botanickou zahradou v Liberci. Velmi doporučuji je velmi povedeným dílem.

08.10.2024 4 z 5

100 přehmatů pro (ne)milovníky češtiny 100 přehmatů pro (ne)milovníky češtiny Červená propiska

Další skvělý díl. Doporučuji.

19.11.2023 5 z 5

Věda Věda Adam Hart-Davis

Tato knižní publikace se mi velmi líbí. Uspořádání je přehledné a zahrnuje velké množství vědeckých poznatků. Určitě doporučuji i když je staršího vydání.

11.12.2022 5 z 5

Řeč zvířat: Co zvířata cítí a o čem přemýšlejí? Řeč zvířat: Co zvířata cítí a o čem přemýšlejí? Carl Safina

Velice se mi kniha líbila. Vše, co bych napsala už bylo popsáno v prvním komentáři. Takže jen dodám, doporučuji si tuto knihu přečíst.

02.10.2022 4 z 5

Zachraň Jacka Zachraň Jacka Gareth Crocker

Knihy jsem se trošku bála, ale nakonec byla velmi hezká. Určitě doporučuji všem pejskařům.

27.03.2022 5 z 5

Čtení mraků: Předpověď počasí pohledem na oblohu Čtení mraků: Předpověď počasí pohledem na oblohu Oliver Perkins

Kniha je jednoduchá a srozumitelná, ale postačí na začátek i pro úplného laika. Mnoho fotografií, pro přesnou představu. Moc se mi líbila a určitě doporučuji.

14.03.2022 5 z 5

Chování: Biologie člověka v dobrém i ve zlém Chování: Biologie člověka v dobrém i ve zlém Robert Morris Sapolsky

Velice poučná a krásná kniha. Trošku náročnější čtení, ale skvěle zpracované, takže pochopí i člověk, co v této oblasti není tak zběhlý.

23.01.2022 5 z 5

Mistrovská díla planety Země Mistrovská díla planety Země Michael Bright

Nádherná kniha. U každého ze 4 rozebraných témat krátký popis (škoda, že není více informací), ale je to publikace hlavně o fotografiích a ty jsou opravdu nádherné.

07.01.2022 5 z 5

Sága rodu Porsche: rodinné dějiny jednoho automobilu Sága rodu Porsche: rodinné dějiny jednoho automobilu Stefan Aust

Nádherná kniha. Doporučuji každému kdo se zajímá o historii. Více takových knih.

07.11.2021 4 z 5