Zuzulína
![Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155109/nez-jsem-te-poznala-Gq9-155109.jpeg?v=1507958865)
Naprosto úžasná knížka. Četla se velmi dobře, pořád jsem doufala, že ten konec přece jenom dopadne líp.. Docela dlouho po dočtení jsem na příběh Willa ještě myslela. Rozhodně doporučuji
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nebezpečná laskavost Nebezpečná laskavost](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366764/nebezpecna-laskavost-7Wu-366764.jpg?v=1515186537)
Za mě bohužel nic moc. Příběh se četl dobře, ale jak se zde zmiňuje několik čtenářek, postavy byli nesympatické a chvílemi až lezli na nervy. Naivní Stephanie - "supermáma, nejlepší kamarádka" z tohodle jsem na konci lezla z kůže stejně jako psychopatická Emily. Sean - slaboch.
Ale abych jen nehanila, zápletka dobrá, jen by se z toho dalo vymáčknout daleko víc. Hlavně na konci, který byl na mě působil, jak kdyby autorku tlačil termín odevzdání.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Polibek pro Annu Polibek pro Annu](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117813/polibek-pro-annu-ynL-117813.jpg?v=1626277216)
Knížku jsem přečetla jedním dechem, příběh Anny je napsaný velmi dobře, úplně mě to vtáhlo do děje. Můžu jedině doporučit! :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Roštěnka Roštěnka](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216886/rostenka-6d3-216886.jpg?v=1573126291)
Docela mě to zklamalo. Pořád jsem čekala nějaký zvrat v ději, cokoli co se stane, aby člověk mohl říct "jo tohle byla zápletka" ale tady jsem ji nějak nenašla..
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Nabíječ Nabíječ](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190345/nabijec-C7A-190345.png?v=1667492513)
Tato kniha mě příjemně překvapila. Nejen, že se příběh Caroline a Simona krásně četl, ale hodně jsem se i nasmála. Určitě doporučiji! Teď jdu s radostí na 2. díl :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119838/zboznuju-pariz-119838.jpg?v=1334355675)
Druhý díl se opět hezky čte. Angie je trošku blázen ale líbí se mi na ní ta akceschopnost. Ať už je důvodem cokoli, dokáže se sbalit a prostě odjet.
Příběh je napsaný vtipně a dobře se čte, to dělá z knihy hezkou oddechovku (ideál např. po dopsání bakalářky :D). U scény, kdy Angie zakopla o boty Alexe a chudák si namlela jsem se opravdu smála. Za to palec hore :)
.. a teď hurá na Londýn!
![Zbožňuju New York Zbožňuju New York](https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74275/zboznuju-new-york-oJQ-74275.jpg?v=1670514433)
Tato knížka mi sedla. Možná bych čekala nějaký větší zvrat v ději i ke konci, ale to, jak Lindsey popisuje NY a život v něm mi to úplně vynahradila. Po dočtení jsem se chtěla sbalit a prostě tam odjet, takový dojem na mě román měl. Oceňuji, že si dala práci se závěrečným shrnutím hotelů, restaurací, obchodů atd. s vlastními komentáři. Za mě palec nahoru :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)