Co dům dal - Vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob podobné
Günter Beer , Patrik Jaros
Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v rohu stránky pomůže během chvilky najít recepty, které umožní využít zbytky v chladničce nebo zásoby běžných trvanlivých potravin. Pomocí barevných fotografií a jasně napsaných textů je krásně vysvětleno, jak vše rychle proměníte v lahodné neokoukané pokrmy. Pokud rádi experimentujete a zkoušíte s chutí nové věci, budete překvapeni (i vaše okolí), jaké lahůdky uděláte z mála a bleskově. Improvizovaná večeře s předkrmem (fazole na cimprcampr), hlavním jídlem (gnocchi v dobré společnosti – s kukuřičkami v kari omáčce) a rajským dezertem mluví za vše.... celý text
Podobné knihy (3)
Rychlovky aneb co dům dal Milada ZemánkováV knize najdeme méně obvyklé recepty uspořádané podle zásad dobré zásady-jezme všechno ale jen z nezávadných potravin. Najdeme zde recepty na polévky,předkrmy,hlavní jídla,přílohy ,sladká jídla ,saláty a pomazánky. více
Recepty, co dům dal - Rychlovky (šálkové dávkování) Milada Zemánková
Žádné hladovky, Žádné diety, žádné tablety, ale chutná, rozmanitá a na talíři pěkně upravená jídla. Pokud možno vždy doplněná syrovou nebo vařenou zeleninou. To je správná cesta ke zdraví! Jen tak máme naději, že budeme ... více
Kuchařka - vaříme rychle a levně ze zbylých potravin Alena Nosková
Jen málokterá kuchařka či kuchař se mohou pochlubit tím, že umí zužitkovat všechny suroviny naprosto beze zbytků. více