Čokoládové dobroty podobné
Enkhuizen Minkowski
Čokoláda není pouze jídlo, které stimuluje smysly. Nejenže skvěle chutná, ale také uklidňuje a dodává energii. Tato kniha je plná kreativních nápadů na využití čokolády jako hlavní ingredience při přípravě cukroví, koláčů a jemného pečiva.
Podobné knihy (7)
Pečeme s láskou 3 Dr. Oetker52 ORIGINÁLNÍCH ČOKOLÁDOVÝCH SPECIALIT Na každý týden v roce jeden vyzkoušený recept Dorty,řezy,koláče- čokoládou. více
Pečieme s láskou 3 Dr. Oetker
52 originálnych čokoládových špecialít. Prvé vydanie. více
Čokoládové dezerty Anne Willan
Základní podrobný průvodce mistrovstvím dnešní kuchyně - vždy se zárukou úspěchu ! Dívej se a vař. Řada kuchařských knih encyklopedického charakteru je novinkou na knižním trhu. Anne Willanová zpracovala zcela novým přís... více
Čokoládové dobroty kolektiv autorů
Recepty od babičky, s fotopostupem. více
Nejlepší čokoládové dorty a řezy Anne Wilson
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Čokoládové dobroty neznámý - neuveden
V této knize vám nabízíme pestrou škálu čokoládových moučníků, které byly připraveny pro snadnou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Pečeme s čokoládou kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Štítky knihy
cukroví čokoláda moučníky dezerty
Autorovy další knížky
2007 | Chuťovky a malá pohoštění |
2007 | Mléčné koktejly |
2007 | Jídla z jednoho hrnce |
2007 | Řecká kuchyně |
2007 | Speciality z brambor |