Podobné knihy (9)

Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej- Horeckej, kt... více

273 receptů na jídla, jejichž základní surovinou jsou tykvovité plody - cuketa, lilek a patizon. více

Herečka vydává předpisy na jídla z cuket. Kuchařku doplňuje poutavé hereččino vyprávění o vaření. více

Zelenina, kterou lze použít k přípravě velmi rozmanitých a chutných jídel. Kuchařské recepty. více

když existuje cuketových receptů spousta, autorku ke kuchařce donutili samotní čtenáři. Její recepty jsou zkrátka nevšední a plné nápadů. Netradiční kombinace, skvělá chuť a jednoduchá příprava. Od cuketových jednohubek,... více

Sto receptů na cukety, dýně a patizony více

Recepty z cuket - Králičí maso s cuketou, Chlupaté knedlíky z cuketou,Cuketové zelí, dále plněné cukety, rizota, guláše, zapečené cukety a mnoho dalších receptů najdete v této knize. více
Autorovy další knížky
1990 | ![]() |
2006 | ![]() |
1994 | ![]() |
1987 | ![]() |
1970 | ![]() |