Dušené a pečené pokrmy podobné
kolektiv autorů
Dušené a pečené pokrmy jsou mimořádně všestranné. Vyznačují se snadnou přípravou, tepelná úprava probíhá v podstatě sama a během dušení nám vznikne lahodná omáčka k jídlu. A přece je výběr našich receptů pestrý a rozmanitý, takže si zde každý najde své oblíbené jídlo pro všechny příležitosti. Vyzkoušejte třeba krůtí roládu dušenou v mléce, pikantní jehněčí ragú na bílém víně, hovězí pečeni v perníkové omáčce, pestrý rybí hrnec či zeleninové kari. Stačí jen naplnit pekáč a o vše ostatní se už postará trouba!... celý text
Podobné knihy (2)
![Polévky a dušená jídla Polévky a dušená jídla](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181429/polevky-a-dusene-jidlo-181429.jpg?v=1384002364)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více