Dýně - chutná, léčí, zdobí podobné
Pavel Martin

Tykve, dýně, cukety a patisony jsou stále českou kuchyní neprávem zanedbávané, třebaže na Moravě a především na Slovensku už dávno dokázali ocenit skvělé vlastnosti těchto zajímavých zelenin. Rozhodněte se pro zdravou a levnou změnu v jídelníčku, vyzkoušejte některý z báječných receptů z této kuchařky a zcela jistě tykve, dýně, cukety, okurky a patisony zaředíte mezi svá oblíbená jídla... celý text
Podobné knihy (1)

Koupili jste si dýni - co teď s ní? Zase dýňovou polévku? Co takhle si místo ní připravit dýňové lasagne, thajský dýňový kotlík s kari nebo dýňové ratatouille? Nechte se překvapit, co všechno se dá z barevných obrů uvaři... více
Autorovy další knížky
2012 | ![]() |
2001 | ![]() |
2002 | ![]() |
2002 | ![]() |
2003 | ![]() |