Fondue, raclette a horký kámen podobné
kolektiv autorů
Nové způsoby vaření přímo "na stole" - fondue, raclette, grilování na horkém kameni - jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel. V této knize najdete nejen klasické předpisy pro všechny tři způsoby přípravy těchto jídel, ale dozvíte se také, jak připravit nejrůznější omáčky, dipy a rafinované přílohy. Prostě pro každou chuť i pro každý mlsný jazyk tu najdete to pravé. Návodná kniha je plná barevných fotografií. U každého receptu jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě. Ideální pro příjemné večery... celý text
Podobné knihy (1)
Fondue klasické i exoticky pikantní kolektiv autorůFondue - gurmánský požitek, společenská příležitost, příjemné posezení. To vám poskytne lákavá vůně okořeněného roztaveného sýra, vroucího tuku nebo aromatického vývaru v kotlíku, v němž si stolovníci sami připravují sýr... více