Grilujeme s Weberem podobné
Matthew Drennan
Gurmáni grilují jen s Weberem! Objevte rozmanitost chutí, vůní a přísad, kterými přispěly evropské i jiné světové kuchyně k barbecue. Vychutnejte si lahodná jídla z masa, ryb, drůbeže, zeleniny a zvláště americké grilované speciality. o Kulový gril V grilu s poklopem zůstanou suroviny vždy šťavnaté a pokrmy získají charakteristickou vůni. Pokud nejste příliš zběhlí při zacházení s kulovým grilem, podrobné pokyny k přípravě a grilování u každého receptu garantují, že se jídlo podaří. Na první pohled rozpoznáte stupeň obtížnosti receptu. Brzy získáte tolik zkušeností, že se kulového grilu prostě nedokážete vzdát. o Pokrmy pod širou oblohou Velký výběr receptů od předkrmů po dezerty umožní podávat vše od venkovského občerstvení až po exkluzivní menu o čtyřech chodech. Marinády a směsi z bylinek a koření zvýrazní a zjemní chuť grilovaných pokrmů. Kořeněná másla jsou rychlou přísadou. Velký výběr grilované zeleniny uspokojí vegetariány. Vyzkoušejte tradiční i originální omáčky. o Nejen hamburgery, klobásy a steaky Banány v karamelu s kokosem a pomerančem, grilovaná paprika s kozím sýrem a kuskusem, losos s nudlemi po thajsku, marocká směs, žebírka Kansas-City s pikantní omáčkou, kuřecí špízy fajita s avokádovým dipem, garnáti v šunkovém kabátku, ryby s červeným kořeněným máslem, telecí kotlety na rozmarýnu s houbami, zelená čili omáčka, zmrzlinový pohár...... celý text
Podobné knihy (1)
Grilování - 50 snadných receptů Mario GraziaGrilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný... více