Kuchařka pod párou podobné
Miroslava Kuntzmannová
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. Miroslava Kuntzmannová, autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy – na své si přijde každý milovník dobrého jídla i zdravého stravování.... celý text
Podobné knihy (2)
Vaření v páře kolektiv autorůRecepty jsou řazené do čtyř kapitol: zeleninové a jiné předkrmy, ryby, maso, zákusky. Jedná se o vyzkoušené, jednoduché recepty na jídla, která se hodí pro každou příležitost. více
100 a 1 receptů - vaříme pod parou Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána |
2009 | Kuchařka plzeňských strašidel |
2014 | Ulice vaří s vámi |
2007 | Recepty z Ulice |
2008 | Andělská kuchařka |