Lahůdková kuchyně podobné
Marie Janků Sandtnerová
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek. Marie Janků-Sandtnerová (1885–1946) byla česká učitelka, autorka kuchařských příruček a propagátorka zdravé výživy. Její kuchařky se dočkaly mnoha vydání a dodnes jsou velmi oblíbené.... celý text
Podobné knihy (3)
Lahůdky pro pohoštění a potěšení: Studené mísy Ingo PfliegnerVaření je téměř filozofií, individuálním vyjádřením způsobu jídla, pití i jiných požitků nejen pro labužníky, ale pro každého z nás. S láskou proniká do nejmenších detailů Fantazie a odvaha k novým kompozicím vytvářejí n... více
Lahůdky z mléka, vajec a sýrů kolektiv autorů
Kuchyňská kniha Lahůdky z mléka, vajec a sýrů z řady Dobře jíst, dobře žít přináší tradiční i méně obvyklé recepty na další lahodná a zdravá jídla. Mléčné výrobky a vejce jsou nedílnou součástí zdravého a vyváženého jíd... více
Lahůdky z masa Miroslav Mayer (kuchařky)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
kuchařky pomazánky studená kuchyně kuchařské recepty jednohubky, chuťovky