Podobné knihy (8)
Lahůdky z masa kolektiv autorůPřipravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více
To najlepšie z mäsa Vladimír Horecký
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více
Minutky z masa Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Pokrmy z masa Anna Marienková
drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více
Lahůdková kuchyně Marie Janků Sandtnerová
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k rů... více
Kuchařka nejen na neděli: Maso pokaždé jinak Jaroslav Vašák
Recepty z různých druhů masa. více
Masové recepty Miroslav Mayer (kuchařky)
Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více
Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa Jozef Ďurík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
2002 | Zázraky mladého jasnovidce |
2005 | Zabijačka po domácku |
2004 | Bylinky naší babičky |
2007 | Tradiční staročeská kuchyně |
2005 | Babiččiny polévky |