Minutky z masa podobné
Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2017 , EsenceOriginální název:
Kurzgebratenes, 2008
více info...
Podobné knihy (9)
To najlepšie z mäsa Vladimír HoreckýDvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více
Lahůdky z masa kolektiv autorů
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více
Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa Jozef Ďurík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Masové recepty Miroslav Mayer (kuchařky)
Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj. více
Lahůdky z masa Miroslav Mayer (kuchařky)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Minutky Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více
Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub Antonín Nestával
Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním. více
Nejlepší z minutek Libuše Vlachová
Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více
Autorovy další knížky
2015 | Mug cakes - Zákusky pečené v hrnku za pár minut |
2017 | Minutky z masa |
2002 | Wok snadno a rychle |
1996 | Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny |