Pečení krok za krokem podobné
kolektiv autorů
Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.... celý text
Podobné knihy (3)
Pečeme i bez zkušeností Růžena PřibylováNevíte, jak správně šlehat sníh, jak upéct bábovku nebo co s ovocem od tetičky? My vám poradíme! Naše kuchařka je plná dobrých rad a receptů na skvělé moučníky jako od babičky a na jednoduché a netradiční slané koláče k ... více
Dezerty a zákusky pre začiatočníkov neznámý - neuveden
Recepty od babičky s obrázkovým postupom. více
Péct dokáže každý Dominique Ansel
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po... více
Štítky knihy
cukroví moučníky pro začátečníky dorty pečení koláče