Péct dokáže každý podobné
Dominique Ansel
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2020 , EsenceOriginální název:
Everyone Can Bake, 2020
více info...
Podobné knihy (3)

Recepty od babičky s obrázkovým postupom. více

Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukrov... více

Nevíte, jak správně šlehat sníh, jak upéct bábovku nebo co s ovocem od tetičky? My vám poradíme! Naše kuchařka je plná dobrých rad a receptů na skvělé moučníky jako od babičky a na jednoduché a netradiční slané koláče k ... více