Péct dokáže každý podobné
Dominique Ansel
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2020 , EsenceOriginální název:
Everyone Can Bake, 2020
více info...
Podobné knihy (3)
Dezerty a zákusky pre začiatočníkov neznámý - neuvedenRecepty od babičky s obrázkovým postupom. více
Pečení krok za krokem kolektiv autorů
Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukrov... více
Pečeme i bez zkušeností Růžena Přibylová
Nevíte, jak správně šlehat sníh, jak upéct bábovku nebo co s ovocem od tetičky? My vám poradíme! Naše kuchařka je plná dobrých rad a receptů na skvělé moučníky jako od babičky a na jednoduché a netradiční slané koláče k ... více