Tekvicovité zeleniny podobné
Ján Kóňa , Michal Ďurovka , Ján Tancík
Publikácia je určená najmä pre poslucháčov Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, Stredných odborných poľnohospodárskych škôl a pre širokú pestovateľskú verejnosť. Kapitoly: Dyňa červená (Melón vodný), Melón cukrový, Uhorka siata, Tekvica. Prvé vydanie.
Podobné knihy (4)
Domácí delikatesy: Dýně kolektiv autorůVelký výběr praktických a báječných receptů jejichž základní surovinou je dýně. Jou tu polévky, masové směsi, doplňky k rybě, zákusky .... celý receptář. Naučte se připravovat a vychutnávat si tyto nápadné plody. Dobrou ... více
Dýně - 50 snadných receptů Mario Grazia
Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, v... více
Dýně - To nejlepší z podzimní úrody Martina Kittler
Koupili jste si dýni - co teď s ní? Zase dýňovou polévku? Co takhle si místo ní připravit dýňové lasagne, thajský dýňový kotlík s kari nebo dýňové ratatouille? Nechte se překvapit, co všechno se dá z barevných obrů uvaři... více
Dýně Lenka Požárová
Kuchařka obsahuje 50 receptů. Předkládá jídla z dýní, slaná i sladká z dostupných surovin české kuchyně. Jednoduché, ale nápadité pokrmy většinou v kombinaci se zeleninou, zdravá jídla. více