Alcatraz versus ďábelští knihovníci / Alcatraz verzus diabolskí knihovníci

knižní série

Přidat do oblíbených

Série "Alcatraz versus ďábelští knihovníci" od autora Brandona Sandersona je neuvěřitelně originální a zábavná fantasy série, která rozhodně stojí za přečtení. Hlavní postavou je Alcatraz Smedry, chlapec s neobvyklou schopností rozbíjet všechno, co se mu dostane do rukou. V prvním díle série, nazvaném stejně jako celá série "Alcatraz versus ďábelští knihovníci", se Alcatraz dozvídá o svém dědictví a o válce, která se rozhoří mezi lidmi s tímto dědictvím a tajemnými ďábelštími knihovníky, kteří úkryt svých tajemství hledají v knihách.

Svět, který Brandon Sanderson vytvořil, je plný magie, nečekaných situací a absurdních prvků, což čtenářům poskytuje skvělý mix dobrodružství, napětí a humoru. Každý díl série přináší nová dobrodružství, nové postavy a nová tajemství, která nutí čtenáře neustále přemýšlet, uhádnout, co se stane dál a smát se nečekaným pointám.

Brandon Sanderson umí skvěle kombinovat fantazii s realitou a v jeho textech se vždy najde moudré ponaučení nebo narážka na současný svět. Série "Alcatraz versus ďábelští knihovníci" je skvělou volbou pro mladé čtenáře i pro ty dospělé, kteří si chtějí zkrátit chvíle smíchem a dobrodružstvím.

Pokud máte rádi fantasy příběhy s humorem, napětím a originálními prvky, určitě si přečtěte sérii "Alcatraz versus ďábelští knihovníci". Brandon Sanderson opět překvapí a potěší své čtenáře neobyčejným světem, dobrodružstvím a vtipnými situacemi, které vás zaručeně neomrzí a budete se těšit na každý další díl této skvělé série.