Made

knižní série

Přidat do oblíbených

Knižní série "Made" od autorky Danielle Lori je temná a vášnivá sága plná napětí, intrik a lásky. První kniha série, nazvaná "Sladká nevědomost", nás zavede do světa mafiánských rodin v New Yorku, kde se odvíjí osud mladé Grace Morganové, která se zaplete s tajemným a nebezpečným mužem jménem Luca Costello.

Danielle Lori nás svým poutavým vyprávěním vtáhne do temných uliček mafie, kde se protínají vášeň, touha a nebezpečí. Grace je mladá žena plná života a odvahy, zatímco Luca je muž se tajemnou minulostí a neodolatelným šarmem. Jejich osud je provázán a společné vášnivé dobrodružství je provázeno bojem o přežití a lásku.

"Made" je série určená pro všechny milovníky romantiky s prvky napětí a akce. Danielle Lori dokonale kombinuje emocionální situace s chladnou realitou mafiánského světa, čímž čtenáře vtáhne do spletitých intrik a nečekaných zvratů. Každá kniha série je jako páchnoucí list z minulosti, který odkrývá nečekané pravdy a tajemství.

"Sladká nevědomost" je jen začátek napínavého putování do světa mafiánského podsvětí. Danielle Lori dokázala vytvořit komplexní a do detailu propracované postavy, které čtenáře okouzlí svou autentičností a emocionální hloubkou. S každou otočkou stránky se dozvídáme víc o skrytých motivacích a vášních hlavních hrdinů, čímž se rozvíjí napínavý příběh plný lásky, zrady a intrik.

Pro milovníky romantiky s temným nádechem je série "Made" od Danielley Lori naprostým must-readem. Ponořte se do světa mafie, kde se batolí vášeň a nebezpečí, a nechte se unést do příběhu, který vás pohltí až do samotného konce. Danielle Lori dokázala vytvořit sérii, která si získá srdce každého čtenáře a nechá ho toužit po dalších dobrodružstvích v mafiánském podsvětí.