Nad oblaky

knižní série

Přidat do oblíbených

Knižní série "Nad oblaky" od autorky Gabrielly Santos de Lima vás zavede do světa plného dobrodružství, tajemství a lásky. Jednou z knih této série je Planoucí oblaka: Nebe ve tvých barvách. Tato kniha vás vtáhne do příběhu mladé dívky Lily, která objeví schopnost ovládat element ohně.

Lily se musí naučit řídit svou moc a současně čelit nebezpečí, které jí hrozí. Když se dozví o tajemné organizaci Lovci oblak, kteří pronásledují lidi s nadpřirozenými schopnostmi, musí se rozhodnout, zda se přidá k nim nebo je odhalí. Při svém putování se setká s dalšími nadanými jedinci a společně objeví sílu solidarity a přátelství.

Kniha Planoucí oblaka: Nebe ve tvých barvách je plná napětí, akce a emocí. Autorka Gabriella Santos de Lima umí skvěle vykreslit atmosféru příběhu a zajistit čtenářům nezapomenutelný zážitek. Pokud máte rádi fantasy příběhy s prvky nadpřirozena a dobrodružstvím, tato kniha je pro vás to pravé.

Ponořte se do světa "Nad oblaky" a objevte magii, kterou nám Gabriella Santos de Lima přináší prostřednictvím svých poutavých příběhů. Planoucí oblaka: Nebe ve tvých barvách je jen jedním z mnoha dobrodružství, která na vás čekají v této úžasné sérii. Nechte se unést a zapomenout na vše kolem sebe s tímto skvělým fantasy románem.