Pohádky v pohybu

knižní série

Přidat do oblíbených

"Pohádky v pohybu" je fascinující knižní série, která přináší klasické pohádky v novém, interaktivním kabátku. Autor této série zůstává neznámým tajemstvím, což dodává těmto knihám záhadný šarm. Každá kniha série je originálním ztvárněním známé pohádky s nějakým zajímavým prvkem, který dělá tyto příběhy nezapomenutelnými.

V rámci série "Pohádky v pohybu" se čtenáři ocitnou v poutavých dobrodružstvích, která se odehrávají v překrásných pohádkových světech. Každá kniha je jako brána do jiného světa, kde se setkáte s tradičními postavami jako princezny, draci, čarodějnice nebo kouzelníci, avšak v zcela novém a nečekaném provedení.

V sérii "Pohádky v pohybu" se čtenáři mohou těšit na pestré ilustrace, které doprovázejí každý příběh a pomáhají lépe si ho představit. Knižní série je vhodná pro děti i dospělé, kteří si rádi občas připomenou kouzlo klasických pohádek a nebojí se objevovat nové interpretace těchto tradičních příběhů.

Jednou z knih této série je například "Kocour v botách", který nabízí netradiční pohled na známý příběh. Každá kniha série "Pohádky v pohybu" je jako kousek skládačky ve vašem pohádkovém světě - ať už jste malý či velký čtenář, určitě si zamilujete tuto inovativní a poutavou knižní sérii. Staňte se součástí světa "Pohádek v pohybu" a přenesete se do dobrodružství, která vás okouzlí a možná i trochu překvapí.