Hvězdné sny přehled
Annie Dalton
100% andělé série
Melanii se moc líbí být anděl – komu by se to nelíbilo? Bydlí v nebi, má ty nejlepší přátele na světě, nakupovat může, co hrdlo ráčí, a navíc cestuje časem. Ale když ji pošlou úplně samotnou do Ameriky ve dvacátých letech, kde se má osvědčit jako strážný anděl, dostane pořádnou trému. Protože ve filmu to sice vypadá báječně, jenže život ve zlaté éře Hollywoodu může být nebezpečný i pro někoho tak andělského jako Mel!... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , BB artOriginální název:
Calling the Shots, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdné sny. Přihlašte se a napište ho.
Jako tradičně mě ani tentokrát kniha nezklamala. Jasně, dlouho se nic neděje... Vlastně skoro vůbec se nic neděje, ale čím dál tím víc mám dojem, že je to spíš jen část celku, který se teprve vybarví. Ze zbylých čtyř dílů jsem četla už jen jeden, takže pro mě to bude překvapení!
Kniha Hvězdné sny v seznamech
2006 | Na křídlech |
2006 | Falešná stopa |
2007 | Ztracená duše |
2006 | Hvězdné sny |
2007 | Zamlženo |
Raději bych hodnotila sérii jako celek, ale to tady podle všeho nejde.
K sérii jsem se po mnoha letech vrátila hlavně kvůli konceptu nebe a andělů, který se mi vkrádal do mysli už docela dlouho.
Tento díl se mi dost líbil, i když jsem z Melanie měla občas dojem, že je tak na pár facek. Ocenila jsem konec, kdy autorka neopomněla na to, co se s danými lidmi stalo po andělském zásahu.