100 jednoduchých tajemství, proč jsou pro nás psi zdrojem štěstí přehled
David Niven
Sociologové a veterináři již roky bádají nad pozitivními účinky, které mají psi na lidské zdraví a štěstí, a přesto jejich poznatky zůstávají skryté v téměř neznámých časopisech. David Niven, autor celosvětově úspěšné řady "100 jednoduchých tajemství", shromáždil nejnovější a nejdůležitější informace o hlubokém vztahu člověka a jeho psího společníka. Ve své práci čerpal z více než tisíce těch nejlepších vědeckých studií. Své poznatky shrnul do stovky základních způsobů, jimiž psi pozitivně ovlivňují náš život, přičemž každé z těchto "jednoduchých tajemství" doplnil pravdivým příběhem. Pokud tedy milujete svého psa - a věda praví, že ano - potom se pro vás tato kniha stane pravděpodobně nepostradatelnou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 jednoduchých tajemství, proč jsou pro nás psi zdrojem štěstí. Přihlašte se a napište ho.
Kniha 100 jednoduchých tajemství, proč jsou pro nás psi zdrojem štěstí v seznamech
2001 | 100 tajemství lidského štěstí |
2004 | 100 tajemství uspokojivých vztahů |
2007 | 100 jednoduchých tajemství, proč jsou pro nás psi zdrojem štěstí |
2008 | Tajemství pohody a zdraví |
2003 | 100 tajemství lidského úspěchu |
Moc milé čtení, které jsem zhltla během odpolední chvilky na odpočinek. Sama mám doma pejska a můžu všechno potvrdit.