100 nejkrásnějších národních parků světa přehled

100 nejkrásnějších národních parků světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499761/bmid_100-nejkrasnejsich-narodnich-parku--Unz-499761.jpg 5 9 9

100 série

Prostřednictvím naší obrazové publikace můžete navštívit nejkrásnější místa přírody. Nahlédnete do výjimečných přírodních rezervací, uvidíte nejhezčí scenérie i život v národních parcích, dostanete se do míst, která jsou běžně nepřístupná. Příroda, krajina, zvířata: to vše na vás čeká na fotografiích titulů z edice 100 nej.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata Encyklopedie
Vydáno: , Rebo

Die 100 schönsten Naturparks, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 nejkrásnějších národních parků světa. Přihlašte se a napište ho.

Venda32
03.01.2025 4 z 5

Obsáhlá publikace. Autor se snaží obsáhnout národní parky z různých koutů světa. Takže si na své (zřejmě) přijde každý čtenář. Zároveň platí, že 100 chutí, 100 kuchařů. Pro někoho bude výběr zajímavý, někomu budou chybět jeho oblíbené národní parky. Informace ke každému parku pestré. Nečekejte rozsáhlou obrazovou publikaci. Fotografie jsou u každého parku k doplnění, nejedná se o obrazovou encyklopedii.

encyklopedie
12.05.2017 5 z 5

Tohle je určitě jedna z nejfantastičtějších "obrázkových" knih co vlastním. Jedním slovem - NÁDHERA

Kniha 100 nejkrásnějších národních parků světa v seznamech

v Mé knihovně37x