100 způsobů, jak rozumět vaší kočce přehled
Roger Tabor
Nezbytná a neocenitelná kniha pro všechny milovníky koček. Každá ze sta kapitol popisuje jeden z fascinujících rysů kočičího života. Pomůže vám vybudovat pevný vztah s těmito členy vaší domácnosti a postarat se o jejich zdraví a štěstí. Kniha odhaluje tajemství fyziologie koček, jejich chování, komunikace, problémů a potřeb a je doprovázena nádhernými velkoformátovými barevnými fotografiemi.... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2007 , Mladá frontaOriginální název:
100 ways to understand your cat
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 způsobů, jak rozumět vaší kočce. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi líbila, ale začátek mě tolik neuchvátil, nevím, jestli to bylo tím, že to byla 3. kniha o kočkách v krátkém období, kterou jsem četla, takže mi zůstala netknutě ležet na stole několik měsíců. Každopádně, když jsem se k ní opět vrátila, tak jsem ji přečetla během týdne.
Je v ní spousta informací, ovšem je to vše velice zkratkovité a u některých témat jsem si přála, aby je autor rozebral více do hloubky. Je doplněna hezkými fotografiemi a možná se k ní někdy zase vrátím, když si budu chtít osvěžit paměť nějakými tipy a radami.
Velmi zajímavá kniha. Nedostatečná, pokud sháníte pouze příručku, jak se o kočku starat. Slouží spíš jako doplněk pro hlubší porozumění kočce. Pěkně jsou zpracovány kapitoly o dorozumívání s kočkou, ale některé jiné podle mého mínění neposkytují dost konkrétních informací.
Kniha 100 způsobů, jak rozumět vaší kočce v seznamech
100 způsobů, jak rozumět vaší kočce je skvělá knížka plná skvělých fotek pro všechny kočkomily a majitele koček. ☺️ Dozvěděla jsem se např. že naše kočky jsou nečistokrevní potomci britské krátkosrsté kočky ❤️❤️❤️ Jsem vděčná Levným knihám, že u nich mohu nacházet takovéto knihy.