1000 důvodů proč se netrápit láskou přehled
Hortense Ullrich
1000 důvodů série
< 3. díl
Sany a Kony mají už zase trable s láskou. Potřetí se setkáváme s jejich humornými příběhy, v nichž je zásadní otázkou, jak vybrat toho pravého! Políbená Sany se ze všech sil snaží být zamilovaná, ale neprožije nakonec místo velké lásky jen zklamání? A její bratr Kony? I jemu se začne lepit smůla na paty a navíc musí oba čelit domácímu chaosu, v němž si dost neúspěšně hraje na "hospodyni" jejich otec. Najdou důvody, proč se netrápit láskou a nemít zlomené srdce?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2007 , Albatros (ČR)Originální název:
1000 Gründe, (keinen) Liebeskummer zu haben, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 1000 důvodů proč se netrápit láskou. Přihlašte se a napište ho.
Knížka byla oddychováa a hodně čtivá. Brala jsem to spíš jako relax. Obyčejná knížka nic moc se tam neděje, ale chvilkami je vtipná.
Kniha 1000 důvodů proč se netrápit láskou v seznamech
2000 | Čarodějnice se nelíbaj |
2002 | Láska je na palici |
2006 | 1000 důvodů proč se nezamilovat |
2004 | Nebuď přece blond! |
2006 | Kdo se líbá naposled |
(SPOILER) Vyřešili jsme, jestli je OK se zamilovat a líbat. Teď přichází ta největší výzva pro dvojčata - stojí láska za to veškeré trápení? Sanny se dostane do šíleného milostného mnohostranu, během kterého si čtenář projde neskutečnou emoční horskou dráhou. Konny začne žárlit a skoro přijde o svého přítele. Nakonec se musí dvojčata popasovat s osudem (a tím, co si nadrobili) a musí o lásku zabojovat. Trochu mě trápí, že v této knize se vztah mezi mamkou a tátou neklidní, ale ještě více se hádají (ale chápu... jsou to paličáci). Nejlepší postavou je Ludmila - té se neodporuje a její rady jsou nad zlato!
Knihu doporučuji do třídních knihovniček a dětem, které vstupují do puberty a řeší první trable s láskou.