12 krokov k surovej strave přehled

12 krokov k surovej strave
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250328/mid_12-krokov-k-surovej-strave-250328.jpg 4 35 35

Autorka knihy poukazuje na výhody zdravého životného štýlu a surovej stravy. Vychádza z najnovších vedeckých poznatkov a prináša čitateľom nový pohľad na "závislosť" na varenej strave. Ponúka praktické rady, ktoré uľahčia prechod na nový a zdravší spôsob života.

Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Plejády

12 Steps to Raw Food, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 12 krokov k surovej strave. Přihlašte se a napište ho.

Safienka
04.10.2016 5 z 5

Kniha mi byla doporučena o určitě mě nakopla k lepšímu stravování a dodala spoustu nových informací a inspirace! Líbilo se mi, že autorka uvádí své omyly i kroky, které ji dovedli k životnímu štěstí!

whack
04.06.2015 4 z 5

Inšpiratívne čítanie, ktoré podporí každého, kto prechádza na vitariánsky štýl stravovania. Kapitoly o zelených smoothies potešia, no niektoré kapitoly boli zas možno trošku prikrášlené, autorka vitariánom pripisuje skoro nadprirodzené schopnosti. Aspoň mne to párkrát tak prišlo. A chýba mi tam pár viet o etických stránkach vitariánstva, lebo autorka rozoberá výlučne zdravotné stránky. Inak zaujímavá kniha, ktorá sa dobre číta a na konci je pár strán vitariánskych receptov :)

Kulhavá
28.05.2015 5 z 5

Kniha se čte doslova jedním dechem. Díky této knize jsem hodně změnila svůj jídelníček. Na mé doporučení knihu zakoupila i dospělá dcera a se stejným efektem - změna jídelníčku :-). A musím potvrdit, že veškeré informace o blahodárném vlivu raw stravy na zdraví uvedené v knize jsou pravdivé.

Kniha 12 krokov k surovej strave v seznamech