130: Odysea přehled

130: Odysea
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297640/bmid_130-odysea-RKm-297640.jpg 4 89 89

130 série

1. díl >

Vstupte do světa, kde neexistují žádné hranice mezi fantazií a realitou. Objevte kouzlo pustiny, která v sobě skrývá tajemná místa, pomníky předválečných dob i rozrůstající se nové civilizace. Poutník jménem Bo tudy kráčí den za dnem, aniž tuší, jaká dobrodružství jej čekají. Ještě neví, že i zcela obyčejné události budou mít v budoucnu nevratné následky. 2. vydání knihy obsahuje nové bonusy a ukázku z komiksu Kapitán Bé, který autor nakreslil ve 13 letech.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 130: Odysea. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

Jass
02.03.2021 5 z 5

Do třetice všeho dobrého se už snad po přečtení prvního dílu k tomu dalšímu konečně dostanu. Ač se tahle moje neschopnost naprosto vymyká veškerému racionálnímu myšlení, ve výsledku mi to zas až tak nevadí, protože po každém přečtení je tenhle komiks lepší a lepší. Pozornost, kterou autor věnuje detailu je neuvěřitelná, a pokaždé najdu něco nového, čeho jsem si při minulém čtení nevšimla. Rozhodně jde o kousek, který bych ráda zařadila do své knihovny, protože mě pokaždé přiměje k úsměvu, i když má své temné stránky.
Minule jsem knížku stylem přirovnala k těm Shana Tana a za tím si rozhodně stále stojím, nicméně tentokrát jsem si na něj při četbě ani nevzpomněla. Kniha, která naopak neustále vyskakovala byl Piknik u cesty/Stalker bratří Strugackých, pokud se vám líbila levitující krychle a podobné anomálie v krajině, tak tuto knihu rozhodně doporučuji vaší pozornosti. (I když Stalker je teda o něco drsnější...)

jarynek
22.03.2020 3 z 5

Zpočátku mne kniha moc neoslovila. Poměrně surrealistické, aniž bych se chytal, jaký je smysl vyprávění. Ale postupně se příběh stával ucelenějším a čtivějším, takže se celkem těším na pokračování (tedy až nám otevřou knihovnu:)).


popeluška
23.09.2019 4 z 5

Ze začátku jsem se moc nechytala...prostě obří fantazie.Pak to ale nabralo docela příběh a bylo to pěkné.Grafika je nádherná a zkusím dát šanci ještě dalšímu dílu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 130: Odysea v seznamech

v Přečtených112x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených12x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit5x