15 dní s blahoslavenými Milosrdnými sestrami Svätého kríža přehled
M. Benedicta Roggen
15 dní s blahoslavenými milosrdným sestrami svätého kríža ponúka duchovné putovanie s tromi sestrami tejto kongregácie: Márie Terézie Schererovou, Ulrike Nischovou, Zdenkou Schelingovou. Každá z nich má svoj duchovný profil, ale všetky tri spája podstata osoby zasvätené Bohu, s ktorým sa stretáva v potrebnom človeku. - Matka Mária Terézia, prvý generálny predstavená, priniesla svojou rehoľné rodine ducha jej zakladateľa, otca Teodozia Florentiniho OFM cap. - blahoslavený sestru ULRIKA, jednoduchú kuchárku, obdaril Pán mystickú milosťou. - Sestra Zdeňka zo slovenských provincie kongregácie bola vystavená činenia totalitného režimu, ktore ju priviedlo k svedectvu mučenictví. Denná modlitba s každou z týchto troch blahoslavených sestier nám môže pomôcť stretnúť sa s Pánom v našich každodenných skúškach.... celý text
Náboženství
Vydáno: 2015 , LúčOriginální název:
Prier 15 jours avec trois bienheureuses soeurs de Charité de la Sainte-Croix, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 15 dní s blahoslavenými Milosrdnými sestrami Svätého kríža. Přihlašte se a napište ho.
Kniha 15 dní s blahoslavenými Milosrdnými sestrami Svätého kríža v seznamech
Autorovy knížky
2015 | 15 dní s blahoslavenými Milosrdnými sestrami Svätého kríža |
Ke knize, ve které jsem poznávala život řeholních sester kongregace Milosrdných sester svatého Kříže, žijících v různých podmínkách a s různým posláním, se budu ráda vracet.